CEWE Fotolab blog

Aký bol rok 2018 v CEWE?

Rok 2018 sa pomaly končí, a preto sme sa rozhodli pripraviť článok, v ktorom zhrnieme, čo dobré sa nám v CEWE za jeden rok podarilo.

Január

Začiatkom roka sme získali cenné ocenenie SuperBrands. Okrem toho sme stihli predstaviť novinku v rámci našich produktov a to CEWE FOTOKNIHU Pure.

Február

Vďaka vám (našim zákazníkom) sme mohli podporiť sumou 8268 EUR Detské kardiocentrum v Bratislave na nákup prístroja Avoximeter. CEWE venovalo už druhý rok po sebe 50 centov z každého CEWE kalendára predaného v predvianočnom období na podporu Detského kardiocentra.

Marec

Marec známy ako mesiac knihy, pre nás posledné dva roky znamenal odhalenie víťazov súťaže CEWE FOTOKNIHA roka. Tento rok nebol výnimkou a víťazom CEWE FOTOKNIHY roka 2017 sa stal pán Slanina s fotoknihou Slovensko – krajina zázrakov.

V rámci mesiaca marec sme zrealizovali aj vernisáž k fotosúťaži Our World is Beautiful 2017 v Slovenskom národnom divadle.

Apríl

Vyhlásenie novej súťaže CEWE FOTOKNIHA roka 2018. Ešte stále máte šancu sa zapojiť do 31.01.2019.

Máj

Spoločnosť CEWE získala cenu TIPA World Award 2018 v kategórii „Best Photo Print Service“ (Najlepšia fotografická služba). Toto ocenenie sme získali za možnosti exkluzívnej úpravy obálky CEWE FOTOKNIHY.

Aj na východnom Slovensku CEWE podporuje krásne veci. Konkrétne sa nám podarilo podporiť projekt Tretia planéte Mila Lábera známeho ako Whisky zo skupiny Slobodná Európa. Výstava v Múzeu Andyho Warhola v Medzilaborciach ukázala, ako sa Whisky pozerá na svet cez fotoobjektív.

Fotokultúra bola v máji tohto roku úspešná pre spoločnosť CEWE, ktorá vyhlásila nový ročník celosvetovej výstavy CEWE Photo Award 2019 s podtitulom Our World is Beautiful. Ešte stále máte možnosť sa do nej zapojiť a získať mnoho ocenení.

Jún

Naša retailová značka Fotolab dostala nové logo CEWE FOTOLAB.

Dostali sme jedinečný odkaz od našej zákazničky v KE.

Júl

Cestuj s CEWE bol jedinečný projekt, ktorý plnil stránky blogu, Instagramu, ale aj FB. Čo to vlastne bolo? Dvaja mladí ľudia cestovali po Slovensku a predstavovali nám jeho krásy.


August

Druhá polovica leta bola v znamení predstavovania novej bezzrkadlovky Nikon Z, na ktorom sme nemohli chýbať.

Naša novinka CEWE FOTOKNIHA Pure získala ocenenie od asociácie EISA pre najlepší fotoprodukt. Oslovila ich kombinácia osobného príbehu na 22 stranách a jednoduchý proces tvorby priamo v smartfóne.

V auguste sme predstavili novú fotosúťaž UNESCO S CEWE, na ktorej sme spolupracovali s českými kolegami.

September

Spoločnosť Canon sa nenechala zahanbiť a  predstavila novú nezrkadlovku CANON R, ktorú sme mali možnosť vyskúšať.

V polovici mesiaca sme v CEWE laboratóriu predstavovali proces výroby CEWE FOTOKNÍH slovenským a českým influencerom počas akcie #densCEWE.

Po dvoch rokoch čakania sme sa vybrali na prestížny veľtrh Photokina, ktorý sa konal v nemeckom Kolíne nad Rýnom.

Október

Pripravovali sme sa postupne na Vianoce. Začalo to príjemným fotením našich produktov.

November

V mesiaci november sme stihli zrealizovať dve fotovýstavy. Výstavu fotografii Dávida Mináča v nákupnom centre Eurovea.

V HANGAIR Action Sports Academy sme predstavili prácu fotografa Erika Tomašáka.

Tesne pred decembrom sme vám predstavili príbeh našich zákazníkov – rodiny Záškvarových, ktorých ste mohli vidieť v našich vianočných spotoch.

December

Adventný čas prináša každoročnú Vianočnú hru – Adventný kalendár CEWE, kde ste mohli každý deň niečo vyhrať. O tom, že CEWE má toho pravého vianočného ducha ste sa mohli presvedčiť aj v našej CEWE obývačke, ktorú ste mohli nájsť v nákupnom centre Eurovea. Okrem prezentácie našich produktov ste sa tam mohli odfotiť a hneď vytlačiť fotografiu. Navštívili ste ju?

V decembri sme stihli zorganizovať aj výstavu Martina Cypriana a jeho fotografií vozidiel značky BMW a Mini.

 

Taký to bol rok 2018 pre nás. Plný výstav, výziev, krásnych momentov, ale hlavne plný radosti, ktorú vám naše produkty priniesli.

Tešíme sa na rok 2019 a veríme, že bude ešte lepší!


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár