CEWE Fotolab blog

Black Friday na Fotolab.sk: Sviatok nakupovania prichádza!

Black Friday so sebou každoročne prináša jedinečnú príležitosť nakúpiť pred Vianocami produkty za výhodné ceny. Ak zháňate nejaký tovar, „Čierny piatok“ je n to výbornou príležitosťou. A zároveň uľavíte svojej peňaženke. Prinášame vám niekoľko najatraktívnejších ponúk. Poďte si vybrať!

BLACK FRIDAY S NIKONOM

Nikon Z30 + Z DX 12-28 mm f/3,5-5,6 PZ VR

Kompaktný a ľahký fotoaparát, ktorý sa jednoducho používa. Spolu so širokouhlým zoomom 12-28 mm (po prepočte 18-42 mm) predstavuje ideálnu zostavu, napríklad na vlogovanie a tvorbu videoobsahu. Tomu zodpovedá aj výklopný a otočný dotykový displej. Fotoaparát môžete samozrejme pripojiť k telefónu cez Bluetooth alebo Wi-Fi pomocou aplikácie SnapBridge. Príjemné prekvapenie: k tejto súprave dávame ako darček objektív 40 mm f/2 😉

Black Friday cena: 1099 eur

Nikon Z5 + Z 24-50 mm f/4-6,3 VR

Najdostupnejšou full frame bezzrkadlovkou je Nikon Z5, ktorá si získala povesť fotoaparátu so skvelým pomerom cena – výkon. V kombinácii so súpravou objektívov 24-50 mm f/4-6,3 získate veľmi dobrú kvalitu filmového formátu v kompaktnom balení. Ideálny pre cestovateľov, ktorí ocenia aj možnosť nabíjania pomocou kábla USB-C priamo z powerbanky.

Black Friday cena: 1449 eur

Nikon Z50 + Z DX 16-50mm VR + Z DX 50-250mm VR

Príbuzný Nikonu Z30, ktorý má ešte k tomu aj elektronický hľadáčik. Jeho rozmery a hmotnosť vám však nebudú prekážať a so súpravou objektívov 16-50 mm f/3,5-6,3 a Z DX 50-250mm VR je ideálnym spoločníkom pre širokú škálu fotografických žánrov.

Black Friday cena: 1149 eur

BLACK FRIDAY S CANONOM

Black Friday a zimný cashback k tomu? Presne takúto skvelú kombináciu si pre svojich zákazníkov pripravila značka Canon. Vybrané modely môžete získať za bezkonkurenčné ceny.

Canon R100 + RF-S 18-45 mm f/4,5-6,3 IS STM

Váš mobil určite dokáže urobiť peknú fotografiu. Ale chceli by ste sa posunúť o úroveň vyššie? Potom určite siahnite po fotoaparáte Canon R100 v základnej súprave so zoomom 18-45 mm. Je to skvelý fotoaparát pre začiatočníkov, s ktorým však máte možnosť rásť a zdokonaľovať sa.

Black Friday cena: 569 eur

Canon RP

Najlacnejší full frame bezzrkadlový fotoaparát na trhu? Presne taký je už dlhší čas Canon RP, dokonca za bezkonkurenčnú cenu v rámci Black Friday. Ak túžite vstúpiť do sveta full frame fotoaparátov, „erpéčko“ by vám určite nemalo uniknúť. Nemusíte sa však obávať prílišných kompromisov. Samozrejmosťou je 26,2 Mpx snímač, technológia Dual Pixel na rýchle zaostrovanie, detekcia tváre či výklopný displej s dotykovou obrazovkou.

Black Friday cena: 789 eur

Náš tip: Za zvýhodnenú cenu 939 eur si môžete kúpiť aj súpravu Canon RP s objektívom RF 24-105 mm f/4-7,1 IS STM.

Canon R6

R6 je „nadupaný“ stroj pre všetkých profesionálov, hobby fotografov a nadšencov. Dokáže perfektne a rýchlo zaostriť aj na ľudské, aj zvieracie oko. Telo má dobrú stabilizáciu a fotoaparát si hravo poradí s vysokými hodnotami ISO. Nemusíte sa oň báť vďaka jeho robustnej konštrukcii a utesneniu proti prachu a vlhkosti.

Black Friday cena: 1855 eur

Canon R5

Stroj pre profesionálnych fotografov a filmárov, to je Canon R5. Jeho obrovské rozlíšenie 45 Mpx a podpora záznamu vo formáte 8K RAW z neho robia skutočnú triedu. K tomu si pripočítajte 5-osovú stabilizáciu až do 8 EV. Aby toho nebolo málo, na tento model môžete aktuálne uplatniť aj zimný cashback od spoločnosti Canon.

Black Friday cena: 3699 eur

Canon Cashback: 500 Eur

BLACK FRIDAY SO SONY

Aj spoločnosť Sony vsadila na možnosť cashbacku na vybrané modely počas zimných mesiacov. So špeciálnymi cenami na Black Friday teda nie je na čo čakať.

Sony Alpha A6100 + 16-50 mm f/3,5-5,6 OSS SEL

Fotoaparáty rady Alpha 6000 patria medzi najpredávanejšie fotoaparáty spoločnosti Sony. Prečo? Odpoveď je jednoduchá, veľa muziky za málo peňazí. A6100 je základná APS-C bezzrkadlovka a každý začiatočník z nej bude nadšený. Malé telo, výkonné zaostrovanie, pôsobivá reprodukcia farieb a základný zoom s dobrou svetelnosťou potešia každého, kto sa chce vydať do sveta fotografie.

Black Friday cena: 840 eur

Náš tip: Ak chcete preskúmať zákutia portrétnej fotografie, 50 mm na dlhšom konci niekedy nemusí úplne stačiť. Siahnite po objektíve Sony Zeiss Vario-Tessar T* 16-70 mm f/4 ZA OSS s prvotriednym optickým výkonom od spoločnosti ZEISS za skvelú cenu.

Sony Alpha A7 Mark IV

Aj séria A7 je tiež veľmi obľúbená a štvrtá verzia tejto série je naozaj „nadupaný“ stroj. Môže sa pochváliť 33 Mpx full frame BSI snímačom, procesor a pokročilé funkcie zaostrovania zase vychádzajú z vlajkovej lode Alpha A1. To a mnoho ďalšieho robí z modelu A7 dokonale všestranný fotoaparát pre nadšencov aj profesionálov. Záujemcov poteší aj aktuálna možnosť casbacku.

Black Friday cena: 2489 eur

Sony Cashback: 300 Eur

Sony Alpha A7R(A) Mark IV

Pokiaľ vám však „obyčajná štvorka“ A7 nestačí, spoločnosť Sony ponúka aj jej výkonnejšiu sestru A7R, ktorá je vybavená snímačom s jedným z najvyšších alebo dokonca najvyšším rozlíšením spomedzi všetkých full-frame bezzrkadloviek všetkých značiek.

Black Friday Cena: 3390 eur

Cashback od Sony: 300 eur

Sony ZV-1

Vlog kamera Sony ZV-1 je primárne určená pre tvorcov videoobsahu. Je kompaktná, má výklopný displej, červené svetlo signalizujúce nahrávanie, rýchle automatické zaostrovanie s detekciou tváre a rýchlym doostrovaním na objekt pred objektívom a tri smerové vstavané mikrofóny. Zaujímavou funkciou je zabudovaný ND filter, ktorý umožňuje kreatívne možnosti expozície. Model ZV-1 môžete samozrejme používať aj na fotografovanie, pričom je vybavený 24-70 mm objektívom ZEISS.

Black Friday cena: 669 eur

Pridať komentár