CEWE Fotolab blog

Jedinečné stolovanie s fotografiami

Uvažujete ako vyzdobiť stôl na Vianoce prípadne Silvestrovské hodovanie? Pripravili sme si pre vás tip ako si krásne vyzdobiť stôl či miestnosť, nie len na sviatky.

Čo na to potrebujete:

Postup nie je komplikovaný, avšak vyžaduje si trpezlivosť.

Najprv začnete pripevňovať ihličie na obruč pomocou drôtika. Okrem toho môžete do ihličia pripojiť aj pár voňavých vetvičiek či suchých konárikov. Závisí to od kreativity, nálady či len chute kombinovať rôzne dreviny.

Keď skončíte s pripevňovaní ihličia, zamotajte doň aj svetelnú reťaz – svetielka.

TIP!

Ak nemáte záujem použiť prírodné dreviny, v kľude použite umelé ihličie. Nezabudnite  však použiť svetielka, ktoré sú napojené na baterky aby ste nemuseli ťahať predlžovačky a vyhýbať sa káblom.

Predposledný krok pred zavesením hotovej obruče je umiestniť na ňu fotografie. Priamo na predajniach CEWE – FOTOLAB si môžete prostredníctvom fotokioskov vytlačiť fotografie rôznych rozmerov. Okrem toho máte možnosť tlače fotosetov, fotopásikov zložených z viacerých fotografií.

TIP!

Vytlačte si k fotografiám aj obľúbené výroky a želania do Nového roku.

Na záver si už len zaveste obruč nad stôl alebo ju umiestnite niekde v byte. Fotografie z celého roka, priania do Nového roka a vôňa ihličia dodajú sviatočným večerom novú atmosféru.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár