CEWE Fotolab blog

Potešte svoju mamu na deň matiek

Máj, mesiac lásky, so sebou prináša deň matiek. Deň, keď mnohí z nás obdarujú svoju mamu milým darčekom. Niekto pozve maminu na kávu a príjemný koláčik. Iný zase na prechádzku a niekto sa rozhodne jej uvariť obed či upiecť koláč.

Keď sme boli malí, spájal sa nám tento deň s výrobou darčeku pre našu mamičku. Prečo by sme sa k tomuto zvyku nemohli vrátiť? Využite možnosť darovať jedinečné osobné darčeky, ktoré vyrobíte s pomocou spoločnosti CEWE.

Inšpirujte sa našimi tipmi:

Malá a šikovná fotokniha, ktorej tvorba nezaberie veľa času. CEWE FOTOKNIHA Pure je novinka medzi našimi produktami. Na jej objednanie vám stačí aplikácia CEWE FOTOKNIHA Pure v mobile a 22 fotiek, ktoré do nej vložíte. Na začiatok fotoknihy napíšete milé venovanie, ktoré poteší každú mamičku a objednávku odošlete. Tvorba fotoknihy Pure nie je zložitá a zvládnete ju aj napríklad počas cesty do práce vo vlaku či mestskej hromadnej doprave.

Aj bežná fotografia môže potešiť a vyčariť úsmev na perách. Vytlačiť fotografiu, ktorá zobrazuje spoločnú chvíľu  alebo krásnu spomienku nie je nič zložité. Fotky si môžete vytlačiť prostredníctvom online objednávky alebo priamo na našich predajniach prostredníctvom fotokioskov.

Ak sa  vám zdá jedna fotografia málo, môžete darovať aj väčšie množstvo  fotografií. Najlepšie zabalené v milej krabičke, z ktorej sa fotky nestratia.

V prípade, že máte maminu, ktorá obľubuje obaly na telefón, môžete jej darovať ochranu telefónu v podobe obalu s fotografiou podľa vlastného výberu. Či to už bude rodinná fotka alebo fotografia domáceho miláčika, tento obal na mobil bude spájať bezpečie a spomienky.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár