CEWE Fotolab blog

Darčeky na poslednú chvíľu

Koniec zúfalého hľadania! Ak sa vám nepodarilo získať všetky darčeky včas, nezúfajte. Máme pre vás niekoľko tipov na originálne darčeky, ktoré môžete vytvoriť z vlastných fotografií za pár minút.

Všetky darčeky na poslednú chvíľu dokážete vytvoriť v ktorejkoľvek našej predajni po celom Slovensku.

Srdiečková alebo snehová guľa s fotopotlačou

Srdiečkovú alebo snehovú guľu s fotopotlačou vytvoríte za okamih. Stačí si fotografie vytlačiť na fotostanici, potom ich vystrihnúť podľa šablóny do požadovaného tvaru a tradá – skvelý darček je na svete! Takýto darček môžete darovať svojmu partnerovi na pracovný stôl alebo do detskej izby.

Snehová aj srdcová guľa je obojstranná, vďaka čomu môžete na každú stranu ťažítka použiť odlišnú fotografiu.

Kľúčenka

Malá fotografia – veľký význam. Vytvorte pre svojich blízkych kľúčenku s ich vlastnou fotografiou, ktorú budú mať stále pri sebe. Zaberie vám to pár minút, no urobíte tým obrovskú radosť. V obchodoch nájdete dva typy – kovovú a plastovú kľúčenku.

Ak potrebujete poradiť, neváhajte sa obrátiť na našich ochotných a profesionálnych predajcov, ktorí vám so všetkým radi pomôžu.

CEWE foto ihneď

Keď darujete spomienky, dávate ten najcennejší dar. Vytlačte si tie najlepšie fotografie z uplynulého roka, vyberte si z mnohých druhov fotoalbumov, vložte do nich fotografie a získate darček, ktorý bude robiť radosť navždy.

Fotka v rámčeku

A na záver darček, ktorý je pripravený doslova za 5 minút. Na takýto darček budete potrebovať len jednu fotografiu a vhodný rám. V našich predajniach máme na výber naozaj veľké množstvo, stačí si len vybrať. Dokonalosť, však?

Ako vidíte, aj na poslednú chvíľu môžete vytvoriť krásne vianočné darčeky, ktoré potešia vašich blízkych a možno aj viac ako drahé darčeky za tisíce 😉

Prajeme vám krásne a hlavne pokojné Vianoce!

Pridať komentár