CEWE Fotolab blog

Požičajte si INSTAX, najmilšieho spoločníka na zachytenie vašich dôležitých momentov!

Predajne FOTOLAB poskytujú svojím zákazníkom jedinečnú možnosť  bezplatného zapožičania fotoaparátu Fuji Instax Mini. Jediné čo potrebujete sú náplne (fotografický papier), ktoré sú ľahko dostupné v predajniach FOTOLAB.

Používanie Instaxu je veľmi jednoduché a intuitívne. Správne nastavenie fotoaparátu nie je vôbec zložité ani pre úplného začiatočníka. Instax vám sám podľa svetelných podmienok indikuje oranžovým LED svetielkom, ktorý stupeň svetelnosti je ideálne nastaviť pri danom svete, a tak iba otočíte prstenec objektívu na stupeň svetelnosti, ktorý zasvietil a fotoaparát máte nastavený!

Druhá a posledná technická vec je vloženie náplne s fotografickým papierom do tela fotoaparátu. V tomto vám veľmi prehľadne pomôže príbalový obrázkový leták a náplň máte vo fotoaparáte doslova dvoma klikmi.

Fuji Instax Mini je veľmi ľahký a navyše má krásny dizajn v rôznych farebných prevedeniach a preto ho budete chcieť brávať na všetky vaše výlety, rodinné oslavy či na obyčajné zachytenie víkendovej prechádzky. Samozrejme najväčším čarom INSTAXU sú doslova instatné fotografie, ktoré budete mať v ruke ihneď po odfotení. Stačí stlačiť spúšť a foto spomienku máte v rukách.

Kristína Gajdariková

Fotografia má pre mňa špeciálny význam, keďže ňou dokážem zastaviť čas a vizuálne zachytiť každý jedinečný moment ktorý si chcem zapamätať. Najradšej fotím na film. Osobne by som to nazvala čarovným procesom od fotenia cez navýjanie a vyťahovanie filmu až po jeho vyvolávanie. Veľmi rada fotím ľudí, pekné detaily a lifestylové fotky.

Pridať komentár