CEWE Fotolab blog

Vianočne trhy v Bratislave

Asi nik z nás nevynechá v tomto období návštevu Vianočných trhov vo svojom meste. My sme sa preto vybrali na Vianočné trhy v Bratislave.

V hlavnom meste má človek možnosť navštíviť Vianočné trhy na Hlavnom námestí, prípadne na Hviezdoslavovom námestí. Ako každý rok, aj tentokrát je problém si vybrať len jeden stánok, kde človek ochutná medovinku, varené vínko, prípadne punč.

Pre hladných trhy ponúkajú mnoho slaných, ale aj sladkých maškŕt. Každý z nás už ochutnal cigánsku, kapustnicu alebo lokšu na sladko či slano. Okrem toho nájdete mnoho stánkov so slovenskými výrobkami či inými handmade produktami.

Pre mnohých sú vianočné trhy ideálnym miestom na nasatie vianočnej atmosféry v našich ubehaných životoch.

Pre malých je to miesto plné omamných vôni, rôznych svetielok a nových zážitkov. Veď kto z vás sa už viezol vo vianočnej električke?

Iní vidia vo vianočných trhoch možnosť fotiť netradičné fotky so západom slnka či hrou svetielok.

Napríklad na vianočnom stromčeku či pri pohľadoch do stánkov.

Náš tip: Neváhajte a choďte na radničnú vežu na Hlavnom námestí, odkiaľ budete mať možnosť fotiť vianočné trhy z vrchu. 🙂

 


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár