CEWE Fotolab blog

Cestuj s CEWE – Košice #dzivoKE

Našou už naozaj poslednou zastávkou sú Košice. Je až neuveriteľné, ako rýchlo celý mesiac ubehol a my sme na konci CEWE dobrodružstva.

Na Košice nezostáva veľa času a my sme sa rozhodli užiť si ich v uvoľnenejšom tempe. Preto nemáme veľké plány, navštívime len múzeum letectva pri košickom letisku, nasleduje tradičná návšteva CEWE FOTOLAB predajne, a potom máme na pláne len voľný program – poflakovania sa po meste. To znamená ísť na parádny hamburger od Grange, ktorí sídlia v strede mestského parku a užívať si posledné hodiny na cestách.

Večer sme nemohli vynechať pivo na oslavu úspešného zakončenia našej cesty a bezstarostne s vynechaním ponáhľania sa a plánovania zaľahnúť v našom krásnom apartmáne v City Residence Hotel.

 

Naše cestovanie je na konci a za sebou máme neuveriteľne veľa spomienok a zážitkov. Peši sme prešli viac než 283 kilometrov, navštívili sme 11 miest a vystriedali 13 ubytovaní. Vypili sme 102 pív, áno, počítali sme to a stretli sme mnoho milých a ochotných ľudí, ktorí urobili naše cestovanie krajším. Projekt Cestuj s CEWE bol viac než len výletom. Bol to čas, kedy sme mali na pleciach taktiež mnoho povinností. Avšak vďaka týmto povinnostiam, sme vám až doteraz prinášali články, videá a príbehy z ciest našou krásnou krajinou.

Týmto by som sa v mene svojom a aj v mene Maťovom chcela poďakovať za takúto skvelú príležitosť vidieť a zažiť Slovensko a zároveň nájsť ďalšiu motiváciu cestovať a spoznávať ho viac a viac, bolo to naozaj skvelé!


 

Soňa Čermáková

Volám sa Soňa Čermáková, mám 24 rokov a pochádzam zo Zvolena. Vo voľnom čase športujem, fotím a chodím na výlety, kde objavujem a zachytávam krásu nášho Slovenska. 9 rokov som aktívne hrávala basketbal, no dnes moje srdce patrí najmä Chopku a tamojším žľabom plným prašanu. Teším sa na naše CEWE dobrodružstvo a som zvedavá aké výzvy na nás čakajú.

Pridať komentár