CEWE Fotolab blog

Adventné kalendáre nie len s čokoládou

Vôňa vareného vína, punču alebo cigánskej v uliciach miest nám pripomínajú jedinečné obdobie v roku, advent. Krásne obdobie keď sa chystáme na Vianoce a užívame si zapaľovanie sviečok na adventnom venci.

Pre malé deti je toto obdobie spojené s vyjedaním adventného kalendáru a počítaním dní do Vianoc. Aby toto obdobie počítania dní nebolo len pre malých, ale aj pre veľkých, pripravili sme si pre vás tipy na zaujímavé adventné kalendáre.

Adventný kalendár s vlastnou fotografiou:

Ak ani vy neviete odolať čokoládke, máme niečo pre vaše mlstné jazýčky. Adventný kalendár s čokoládkami Kinder alebo Ferrero. Okrem toho, že máte príjemnú sladkosť v kalendári, viete si vybrať obľúbenú fotografiu alebo grafiku, ktorú na kalendár umiestnite. Ak ste si mysleli, že je ťažké vybrať fotografiu, asi vás prekvapíme. Ťažšie sa vyberá typ kalendáru – máme ich až 5.

 

Kalendár s vlastnou náplňou:

Pre tých, ktorí si strážia líniu alebo majú iné obmedzenie a čokoláde sa musia vyhýbať, sme našli kalendár plný  prekvapení. A akých?

Podľa  vášho vlastného výberu. Do okienok kalendára si viete zvoliť, ukladať prekvapenia podľa vlastnej fantázie. Hračky, kozmetika alebo náušnice vždy vyčaria úsmev na tvári. K tomu všetkému si ešte zvolíte fotografiu, obrázok podľa vlastného výberu a osobný adventný kalendár na mieru je na svete.

 

Kreatívny kalendár:

Pre kreatívne duše sme s pomocou CEWE pohľadníc vytvorili tento jedinečný kalendár, s ktorým nebudete mať problém kontrolovať si svoju líniu.

Čo potrebujete:

Na našej stránke si vytvoríte pohľadnice/blahoželania podľa vlastného výberu – buď si tam vložíte fotografie alebo grafiku s číslami, aby ste vedeli ktorú kartu kedy otvoriť.  A čo napíšete do vnútra prípadne na druhú stranu karty? Milé prekvapenie, citát alebo niečo čo poteší osobu, ktorej robíte kalendár.

Náš tip čo napísať do karty: O 2 mesiaca ideme na dobrodružstvo do Vietnamu!/O 2 týždne ideme na lyžovačku do Álp!

Potom si už len vytlačíte fotografie na doplnenie nástenky. Buď na počkanie na predajni alebo cez stránku. Spoločné momenty dodajú tomuto kalendáru kúsok vás.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár