CEWE Fotolab blog

5 tipov ako si uchovať fotografie z dovolenky u vás doma

Leto končí, začína škola a pomaly sa všetci presúvame do jesenného pracovného módu. Na leto a dovolenky spomíname už len vďaka fotografiám.

Aby ste si udržali dovolenkovú náladu čo najdlhšie, pripravili sme pre vás päť tipov ako si uchovať zážitky a fotografie z výletu.

CEWE FOTOKNIHA PURE

Malá šikovná fotokniha z momentiek v telefóne je ideálnym darčekom pre spolucestovateľa, sestru alebo len tak pre seba. Ak máte chuť, môžete si tam uložiť aj iné fotky z výletu, nie len vtipné momentky.  Až 22 strán, 2 farby a 7 štýlov, ktoré sú na výber, tvoria spolu ideálnu kombináciu na rýchlu tvorbu CEWE FOTOKNIHY Pure. Stačí si stiahnuť aplikáciu do telefónu a začať tvoriť. My ju zbožňujeme a čo vy?

fotokniha Pure

Chcem vyskúšať CEWE FOTOKNIHU Pure.

Hexxas

Koláž z letných zážitkov a výletov je ideálny doplnok do bytu. Fotobraz zložených z hexxas dlaždíc dodá izbe jedinečný vzhľad. Na výber sú 2 formáty a počet dlaždíc je už len na vašom rozhodnutí.

Najlepšie na tom je, že vďaka magnetickému systému prichytenia na stenu si môžete dlaždice meniť, prípadne dopĺňať novými dobrodružstvami.  Nám sa tento štýl neskutočne páči!

CEWE FOTOKNIHA

Ak sa nechcete obmedzovať počtom fotografií a strán pri tvorbe fotoknihy, je vhodnou voľbou na uchovanie letných fotiek z dovolenky CEWE FOTOKNIHA. Rôzne formáty, typy papiera a počet strán sú ideálne pri tvorbe spomienkového albumu na spoločnú dovolenku alebo dlhší výlet.

CEWE FOTOKNIHA dovolenka

Ak máte pocit, že na tvorbu fotoknihy nemáte čas, skúste niektorú z našich predlôh, ktoré sme vytvorili pre tieto prípady. K téme cestovanie a dovolenka sme pripravili dve rôzne predlohy, ktoré si určite zamilujete.

CEWE Fotoobraz

Zažili ste okamih, ktorý nesmie ostať zabudnutý? CEWE fotoobraz   je ideálny priestor na uchovanie takejto fotografie. Široká ponuka možností umožní nájsť fotoobraz ideálny pre vašu stenu. Foto na plátne, dreve alebo profesionálny Gallery print sú jedinečné spôsoby zvečnenia vášho zážitku. Nám v CEWE sa najviac páči foto pod akrylátovým sklom.

fotoobraz

FOTOSTENA s fotkami

Ak patríte k milovníkom tlačených fotografií máme pre vás inšpiráciu na fotostenu. Vytlačte si fotografie v rôznych veľkostiach, prípadne doplňte jedným či dvoma fotoobrazmi, a následne ich zaveste spoločne na jednu stenu. Dovolenková stena plná spomienok zanechá neskutočnú radosť na duši, ale aj hrdosť na vlastnú šikovnosť. V prípade, že si nosíte suveníry, ktoré viete zavesiť na stenu, neváhajte ich použiť.

fotografie

Na našom blogu nájdete aj tip na eklektickú fotostenu, ktorá vám môže slúžiť ako inšpirácia.

Retro foto

Pre milovníkov analógovej fotografie máme posledný tip. Vytlačte si fotografie z digitálu s retro nádychom. V našej ponuke nájdete Retro fotografie vo štvorcovom formáte v šikovnej krabičke. Stačí si len vybrať koľko fotografií chcete mať, a či budú doplnené o lakovaný povrch.

retro prints

Ktorý tip využijete? Ukážte nám ho prostredníctvom fotiek na Instagrame s heštegom #mojecewe  alebo nám napíšte do komentárov.

 


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár