CEWE Fotolab blog

Zákazníčka z Londýna vytvorila 75. milióntu CEWE FOTOKNIHU

Keď sa v roku 2005 stretla inovácia s emóciami a bola vyrobená prvá CEWE FOTOKNIHA, o vývoji jedného z najúspešnejších fotoproduktov sa dalo len hádať. Dnes je CEWE FOTOKNIHA najpredávanejšou fotoknihou v Európe.

V Londýne CEWE spoločne so svojím anglickým obchodným partnerom Boots a hviezdnou fotografkou Christie Goodwin odovzdali 75.milióntu kópiu zákazníčke Lizzie Ross. Lizzie Rossová vo svojej originálne navrhnutej CEWE FOTOKNIHE zaznamenáva svoje spomienky na dovolenku so svojím partnerom Nicom na ostrove Skye v Škótsku.

75. miliónta fotokniha s unikátnymi momentkami, ktorá bola nedávno vytlačená, je pre CEWE míľnikom. V roku 2005, keď CEWE FOTOKNIHA vznikla, sa objednala až 100 000 krát a miliónta kópia opustila výrobu len o dva roky neskôr.

Dr. Christian Friege, generálny riaditeľ CEWE, uznáva dôležitosť CEWE FOTOKNIHY, ktorú si zákazníci minulý rok naplnili svojimi spomienkami asi 6,5 milióna krát: “Naši zákazníci zaznamenávajú do CEWE FOTOKNIHY svojej veľmi osobné príbehy – z prázdninových výletov, z rodinného života alebo z narodeninovej oslavy. Tieto okamihy radosti možno prežívať znovu a znovu – teraz 75 miliónov krát a vždy v najlepšej kvalite. CEWE je schopná toto zabezpečiť aj do budúcnosti.” Spolu s kolegom z predstavenstva CEWE Patrickom Berkhouwerom, Jamesom Hollingsheadem z Boots a anglickou hviezdnou fotografkou Christie Goodwin odovzdali zákazníčke Lizzie Ross 75. miliónty výtlačok CEWE FOTOKNIHY v nákupnom centre White Field City v Londýne.

Odovzdanie fotoknihy v Londýne ukazuje, že spoločnosť so sídlom v Oldenburgu pôsobí nielen v celom Nemecku, ale počas svojej histórie sa vypracovala na poprednú fotografickú službu v celej Európe. S približne 4000 zamestnancami je CEWE v súčasnosti prítomná vo viac ako 20 krajinách. Dôležitú úlohu hrá intenzívna spolupráca s príslušnými miestnymi obchodnými partnermi.

CEWE, líder európskeho trhu s fotoproduktmi, je výhradným partnerom pre fotografické služby najväčšieho britského a írskeho reťazca drogérií Boots. Pod heslom “Bootsphoto powered by CEWE” si zákazníci môžu objednať produkty CEWE ako na webe firmy Boots, tak vo viac ako 1 000 jej pobočkách. V mieste predaja je zákazníkom k dispozícii približne 2 500 CEWE fotostaníc, na ktorých možno vytlačiť okamžité fotografie a tiež objednať rôzne fotoprodukty.

Pridať komentár