CEWE Fotolab blog

Vytvorte krásnu obálku pre váš CEWE kalendár

S koncom roka prichádza obdobie na vytvorenie CEWE kalendára pre rok 2021. Rovnako je to príležitosť, ako vytvoriť krásny vianočný darček pre starých rodičov, súrodencov alebo kamarátov. My vám poradíme, ako pre váš kalendár nadizajnovať krásnu obálku.

Využite našu prebiehajúcu akciu. Zľava 15% na všetky CEWE kalendáre do 1.11.2020.

Vytvoriť fotokalendár je skutočne jednoduché. Stačí vám 12 fotografií a originálny vianočný darček je na svete.

V našom softvéri CEWE Fotosvet si ľahko vyberiete jednu z predlôh alebo váš kalendár zostavíte podľa seba. Na výber sú rôzne formáty aj druhy kalendárií. Jednotlivé stránky môžete ozdobiť rámčekmi alebo klipartmi.

Stiahnuť softvér CEWE Fotosvet

Obálka je dôležitá

Obálka kalendára je prvé, čo po odbalení uvidíte. Preto chceme, aby zaujala a obdarovaného potešil už prvý pohľad na kalendár. V našom softvéri nájdete množstvo prvkov, ktorými obálku kalendára ozdobíte a skrášlite.

Venovanie

Ak bude kalendár vianočný darček, určite do obálky zakomponujte venovanie. Kalendár sa tak stane ešte osobnejším.

TIP: Svoj text umiestnite na jednofarebný prvok, aby bol ľahko čitateľný a nezanikol.

Dizajn

Na pravej strane na lište nájdete mnoho klipartov, rámikov a farieb pozadia. Je len na vašej kreativite, ako a koľko prvkov použijete.

TIP: Využite celú plochu obálky. Jednotlivé prvky môžu aj trochu pretŕčať a prekrývať sa navzájom. Dávajte však pozor, aby nezanikli a vzájomne farebne ladili.

Najdôležitejšie je, aby vynikla fotografia, preto je menej niekedy viac a minimalistické prvky určite nič nepokazia.

TIP: Jednotlivé prvky sa snažte farebne zjednotiť s fotografiou. Obálka tak bude krásne ladiť a bude na pohľad príťažlivá.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení vašich nových CEWE kalendárov.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár