CEWE Fotolab blog

Rozhovor: Ria Zelisková – ročenka vinárovej ženy

Porozprávali sme sa s Riou Zeliskovou a.k.a. Vinárovou ženou. Ak jej nádherný profil na Instagrame ešte nesledujete, musíte to určite napraviť.

Aký bol pre vás rok 2020?

Rok 2020 si pre nás pripravil obrovské výzvy. Nečakané štvrté tehotenstvo a  pandémia nás prinútili zamyslieť sa nad novými cestami nášho rodinného a pracovného života. Našťastie výzvy prijímame vždy odhodlane a všetko sme zvládli za pomoci našej rodiny a priateľov. Krízou sme sa nenechali zastrašiť a vymysleli sme si nové zaujímavé projekty a na bábätko sme sa celá rodina veľmi tešili. Posledná dcérka k nám prišla v októbri a život sa stal ešte krajším a rýchlejším.

Ako ste sa vlastne dostali k CEWE FOTOKNIHE?

O CEWE FOTOKNIHE som sa dopočula vďaka sociálnym sieťam. Zaujala ma myšlienka, že celý náš rok si môžeme takto zdokumentovať na jednom mieste a spraviť si z toho takú našu rodinnú kroniku.

Čo vravia na CEWE FOTOKNIHU vaši známi? Listujú si ju, keď prídu na návštevu?

Deti ju samozrejme hneď vyťahujú, keď máme návštevu a chcú sa pochváliť svojim starým rodičom aj tetám. Vlastne kvôli nim by sme potrebovali tri knihy, lebo väčšinou sa predbiehajú, kto skôr ukáže svoju osobu na fotkách. 🙂

Ako sa vám tvorí v našom softvéri?

Páči sa mi, že je naozaj prehľadne spracovaný. Práca v ňom bola rýchla a jednoduchá. CEWE FOTOKNIHU si každý prispôsobí podľa seba, keďže tam nájde viacero možností na tvorbu.

Máte nejaký tip ako urobiť peknú CEWE FOTOKNIHU?

Asi by som si dopriala aj fotenie s profi fotografom. Tie fotky majú úplne inú hodnotu a feeling. Vo fotoknihe ich potom pekne zapasovať pomedzi fotky z bežného života. Ja som trošku detailista na farby, takže by som sa odporúčala farebne stránky pekne skombinovať, aby lahodili oku.

Čo plánujete v roku 2021?

Milujem plánovanie a organizovanie našich dní či eventov, no nateraz sa radšej neodhodlám snívať o roku 2021. Veľa vecí sa nám tento rok zrušilo a my sme boli smutní. Najviac deti žialili za zrušenou dovolenkou pri mori, to by som im rada vynahradila v budúcom roku. Ale uvidíme, či sa podarí. Všetko nechávame otvorené a uvidíme, kam nás zaveje nový “ročník”.

Ďakujeme za rozhovor a želáme veľa šťastia a lásky v kruhu rodiny.

Pridať komentár