CEWE Fotolab blog
fotokniha

Vianočné balenia CEWE FOTOKNIHY

Plánujete darovať tieto Vianoce CEWE FOTOKNIHU a uvažujete nad jedinečným zabalením? Pripravili sme si pre vás tipy na krásne DIY balenia, aby ste potešili blízkych ešte pred rozbalením darčeka.

Balenie CEWE FOTOKNIHY

Tento rok sme získali ocenenie TIPA za jedinečnú úpravu titulných strán (povrchu) fotokníh prostredníctvom efektného laku  v 3 verzia -zlatá, strieborná a priesvitná.

Pripravili sme vianočné balenie fotokníh, ktoré môžete zladiť presne s týmito úpravami fotokníh. Ešte pred balením porozmýšľajte akú farebnú kombináciu si zvolíte. Chcete zladiť farby na fotoknihe s balením? Ak áno, tak si zvoľte podobné alebo rovnaké farby aby bol efekt ešte krajší.

Náš tip:

Využite samotný darček ako súčasť balenia a nechajte vyniknúť povrchovú úpravu efektným lakom. Tú časť knihy nechajte nezabalenú.

Trblietavé balenie

Vianočné balenie s trblietkami môže byť trošku náročnejšie na realizáciu. Prípadne môže spraviť viac neporiadku pri balení, ale výsledný efekt určite poteší nie len obdarúvaného, ale aj darujúceho.

Potrebujete:

  • Nožnice
  • Stuha
  • Trblietky
  • Visačka/ štítok
  • Fotopásik/Mini foto
  • Lepidlo
  • Okrasné klipsy/drevené štipce

 

Prichystajte si štítok kde napíšete meno osoby, ktorej darček venujete. Umiestnite toto meno na štítku do hornej časti štítku prípadne len do jednej časti na strane (vpravo, vľavo). Na prázdne miesto nanesiete lepidlo a jemne tam rozsypete trblietky. Pri tomto kroku sa snažíte sypať všetky trblietky na miesto kde máte nanesené lepidlo.

Následne necháte trblietky zaschnúť na mieste a balíte CEWE fotoknihu do baliaceho papiera. Potom už len zviazať stuhou, na ktorú pripevníte štítok s trblietkami a fotopásik s vašimi fotkami. Fotopásik si viete vytvoriť na počkanie na našej predajni alebo objednať na našom webe.  V ponuke môžete nájsť rôzne farebné kombinácie či štýly pásikov.

 

Vianočná guľa ako doplnok zabaleného darčeka

Tento nápad na balenie je veľmi jednoduchý a zároveň aj efektný.

Potrebujete:

K stuhe na zabalenej CEWE FOTOKNIHE pripevnite vianočnú guľu, akejkoľvek veľkosti. Okrem toho dodáte menovku vo forme fotografie s milým odkazom, ktorú si viete vytvoriť priamo na našej predajni prostredníctvom fotokiosku, ale aj objednaním priamo na našej stránke.

 

Balenie s fotkou

Niekedy najjednoduchší spôsob balenia, môže priniesť neskutočnú radosť a pôsobiť krásne. Priam najkrajšie.

Potrebujete:

 

Stačí ak namiesto stuhy na zabalenie darčeku použijete washi pásku známu aj ako papierovú pásku, ktorou pripevníte fotografie. Tieto fotografie môžete použiť ako menovky alebo len ako ozdobu, doplnok darčeku.

Pochváľte sa nám zabalenými darčekmi na Instagrame  s pomocou hashtagu #mojecewe alebo priamo tu pod článkom.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár