CEWE Fotolab blog

Valentínsky darček na poslednú chvíľu

Sviatok svätého Valentína je skvelým dňom, kedy môžete svojej láske pripomenúť, ako veľmi vám na nej záleží. Ak ste ešte stále nenašli vhodný darček, nepanikárte. Prinášame vám zopár tipov na osobné a originálne darčeky, ktoré si dokážete vytvoriť na ktorejkoľvek našej predajni už za pár minút.

Spomienky na vaše obľúbené chvíle

Vyberte si v telefóne niekoľko spoločných momentov a urobte nádherné fotografie v prvotriednej kvalite. Prostredníctvom kioskov umiestnených na našich predajniach máte možnosť vytlačiť si fotografie na počkanie. Okrem klasických fotografií si môžete vytlačiť jedinečné koláže, fotopásiky a mnoho ďalšieho.

Chcete aby váš darček pôsobil ešte profesionálnejšie? Využite biely okraj alebo iné motívy, ktoré nájdete v ponuke.

Rámiky

Tlačou fotiek to u nás ešte len začína. Na našich predajniach alebo eshope nájdete množstvo krásnych rámčekov alebo fotoalbumov, ktoré z vašich fotiek urobia originálnu dekoráciu.

Fotopásik

Viac fotografií na jednom pásiku vám umožní vytvoriť originálny fotopríbeh alebo peknú spomienku, ktorá bude dokonalým doplnkovým darčekom. Fotopásik môžete využiť ako záložku do knihy, menovku alebo ako osobný pozdrav do kytice.

Srdiečková guľa s vlastnou fotografiou

Osobnú srdiečkovú guľu dokážete vytvoriť už za pár minút. Stačí si vybrať obľúbenú fotografiu, vytlačiť ju na fotostanici, následne ju vystrihnúť do požadovaného tvaru a perfektný darček je na svete.

Kľúčenka s fotkou

Hľadáte milé, romantické prekvapenie? Vytvorte pre svoju lásku osobnú kľúčenku so spoločnou fotografiou, ktorú bude mať stále pri sebe. V našich predajniach máme k dispozícií kovovú alebo plastovú kľúčenku. Stačí si len vybrať.

Ako vidíte, originálny valentínsky darček dokážete vytvoriť aj na poslednú chvíľu. Ak by ste potrebovali pomoc pri tvorbe darčeka, nebojte sa osloviť náš ochotný personál, ktorý vám s radosťou pomôže!

Želáme krásneho Valentína ❤️

Pridať komentár