CEWE Fotolab blog

Ukážte vaše obľúbené motívy kreatívne

Art Prints sú najnovším trendom!

Dodajte vašim fotografiám ten správny vzhľad pomocou kreatívnych rámčekov, predlôh a filtrov. Sami sa rozhodnite, čo sa k vašej fotografii hodí najlepšie. Ak chcete obrázok doplniť krátkym textom, máte k dispozícii niekoľko rôznych typov písma – vašej kreativite sa medze nekladú! Art print dodá pôvab a nevšedný vzhľad neobyčajnému momentu zachytenému na fotografii.

MINI FOTO

Tieto retro-pásiky pozná každý z nás z fotoautomatov. Vybrať si môžete z rôznych dizajnov a na jeden fotopásik si môžete  vytlačiť 3 alebo 4 fotografie. Set 10-tich fotopásikov vám bude doručený v štýlovom ozdobnom balené. Fotopásiky či panorámi môžete mať aj na počkanie priamo z našich predajní. Stačí máte obšubené fotografie na telefóne alebo USB, ktoré môžte spárovať s našimi fotokioskami, vybrať štýl, ktorý sa Vám páči. Následne len vytlašiť a zaplatiť priamo na pokladni. 🙂

ŠTVORCOVÉ FOTO

Fotografie v praktickom štvorcovom  formáte Vám umožňuja vytvárať kreatívne darčeky či dekoratívne ozdoby vlastného bytu. Štvorcové fotografie dodávame v setoch po 16,24 či 32 kusov zabalené v atraktívnej krabičke.

RETRO FOTO

Fotografie v retro štýle sú vynimočné najmä vďaka svojmu štvorcovému instagramovému formátu. Výber rôznych dizajnov a filtrov ponúka priestor pre vašu kreativitu. Dodávané v atraktívnej krabičke môžu byť aj skvelým darčekom. Dozdobiť si môžete aj zadnú stranu retro fotografií. Napíšte si tam veci, ktoré nechcete zabudnúť či pripomenú čaro okamihu.

Tip: Fotografie v retro štýle sú vhodné ako darček či moderný dekoračný prvok.

FINE ART FOTO

V troch rôznych formátoch ponúkajú veľa kreatívnych možností vďaka mnohým moderným dizajnom. Fine Art foto Vám umožňuje zmeniť domov na malú galériu. Tlač na ušľachtilý matný Fine-art papier premení vaše fotografie na vysokokvalitné umelecké dielo a ozdobu každej steny alebo poličky.


Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár