CEWE Fotolab blog

Trendová farba: okrová zlatá

Na túto farbu by ste pri zariaďovaní vášho interiéru ani nepomysleli. Napriek tomu je okrová zlatá hitom a v kombináci s paletou neutrálnych farieb, ako sú odtiene béžovej, hnedej a jantárovej, vnesie do miestnosti svetlo a príjemné teplé vyžarovanie. Táto farba padla do oka aj dizajnérom, ktorí považujú okrovú zlatú za farbu sezóny 2016. Farba výborne ladí aj s bielymi a bledomodrými odtieňmi, s drevom alebo prírodnými materiálmi. Objavte tipy, ako si touto trendovou farbou môžete skrášliť aj vaše steny.

 Nekomplikované
Keď sa ponáhľate a nechcete pri maľovaní zanechať žiadne viditeľné stopy, dopomôžte si sériou obrázkov s usporiadaním podľa vašej fantázie. Môžete si vybrať obľúbené motívy a ich rozloženie kedykoľvek zmeniť. To je výborné najmä pre kreatívnych ľudí, ktorí potrebujú neustálu zmenu a nechcú zostať zaviazaní jednému štýlu. Obrázky si môžete zaobstarať v rôznych farbách, a dokonca aj z dreva. Kto je kreatívny, ten si ich môže vyrobiť aj sám – kreativite sa medze nekladú.

Voľné rozloženie
Doprajte vašim obľúbeným obrázkom špeciálnu formu v podobe CEWE FOTOOBRAZOV. Pridajte k tomu dosku v prírodných farebných odtieňoch a oprite ju o okrovú stenu. Ak sa vám táto možnosť nepáči, skvelou alternatívou je okrová doska opretá naopak o bledú stenu. Na tejto ploche vaše obrázky krásne vyniknú a galériu máte priamo v obývačke.

Hrana na hranu
Ak chcete, aby obrázky držali pri sebe, naaranžujte ich na stenu ako skupinu tak, že sa budú navzájom každou hranou dotýkať. Bude to pôsobiť hravo a uvoľnene. Použite ale rámy rovnakých farieb a obmieňajte len veľkosti a formáty. Tak dodáte vášmu domovu osobnú atmosféru. Objavte celú ponuku CEWE FOTOOBRAZOV.


 

 

 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár