CEWE Fotolab blog

Tipy na valentínske fotky, nie len na Instagram

Deň zaľúbených alebo známejšie Valentín, v mesiaci február prináša čas keď mnoho z nás vymýšľa darčeky pre svojich milovaných – kvetiny, fotky, príjemná večera či masáž.  V dnešnom digitálnom svete sa mnoho z nás krásnym programom alebo darčekom rado pochváli na Facebooku alebo Instagrame.

Pripravili sme pre vás tipy na fotky s valentínskym motívom ideálnymi pre Instagram alebo Facebook.

  1. Vyskladajte slovo z cukríkov

Či to už bude Mentos, Skittles alebo iný druh cukríkov, keďže na Valentína budete mať vo svojom okolí mnoho sladkostí využite ich vo svoj prospech. Jediné čo potrebujete je voľná plocha kde vyskladáte slovo napríklad: Love, baby, láska, ňuňu či zlatko.

CEWE fotolab blog

Kľúčové je vyskladať slovo dostatočné veľké aby upútalo všetku pozornosť. Tiež chcete aby pozadie dotváralo príjemnú atmosféru a preto skúste na plochu položiť pekný baliaci papier, utierku alebo obrus. Výsledok jednoduchého procesu vás milo poteší.

  1. Jednoduchá fotka kvetín

Kvety sú krásny motív na  fotografiu, ktorý nie jej náročné odfotiť. Držte kyticu jednou rukou pri stene alebo poproste kamošku aby ich držal v rukách. Dôležité je aj pozadie aby kvety vynikli. V prípade, že nie je možné mať jednoduché a čisté pozadie umiestnite kvetiny tak aby bol na nich najväčší dôraz.

CEWE fotolab blog

TIP! Menej je niekedy viac – fotografia jednej kvetiny, ruže vie vytvoriť veľmi príjemnú a romantickú atmosféru.

  1. Balóny

Veci, ktoré sú milé a prilákajú pozornosť sú určite balóny. V ružovej farbe sú ideálne na oslavu sviatku zamilovaných. Jednoduchá snímka s jedným alebo viacerými balónmi je to práve na sociálne platformy.

CEWE fotolab blog

  1. Buďte kreatívni a ukážte vtipnú Valentínku

V obchodom nájdete mnoho čokolád a keksíkov, ktoré vedia dotvoriť vtipnú Valentínku.

CEWE fotolab blog Valentin

  1. Urobte si fotku vás a milovanej polovičku ako používate rovnaký obal  na telefón

Kto je lepší ako vy a vaša polovička, prípade najlepšia kamoška? Nikto! Pochváľte sa zhodujúcimi obalmi na telefón alebo len rovnakými ponožkami, ktoré len zvýraznia to, že ste správny tím.

obal na telefon, cewe, telefon, obal, valentin

  1. Ukážte koláčik ktorý ste sami urobili alebo na aký ste vzali svoju polovičku (prípadne ona vzala vás)!

Fotografie jedla môžu byť pôsobiť náročne a pritom sa dajú spraviť tak jednoducho. Ak je koláč na zjedenie, stačí si len zvoliť dobré pozadie. Umiestnite koláčik na niečo milé, príjemné čo máte v okolí napríklad tácka, utierka alebo obrus. Potom sa už len priblížte k sladkej maškrte a foťte! Jednoduchšie to už byť nemôže!

CEWE fotolab blog, Valentín

  1. Ukážte z blízka vtipné valentínske doplnky

Všetko ružové, trblietavé a vtipné je ideálne pre vtipný post na Instagram. Rozložte všetky veci na stôl doplňte srdiečkami, cukríkmi. Odfoťte flatlay a hurá na Instagram.

CEWE fotolab blog Valentín

  1. Odfoťte si odtlačok rúžu na šálke, pohári

Dajte si svoj obľúbený rúž, urobte si šálku kávu prípadne sa zastavte v kaviarni. Po odpití nechá váš rúž odtlačok na šálke alebo vrchu poháriku zo sebou. Krásny odtlačok vašich pier odfoťte a ukážte svetu pomocou sociálnych sieti.

  1. Selfie z vrchu

Okrem normálnych selfie si na Valentína vyskúšajte dať selfie novú úroveň. Odfoťte sa spoločne zvrchu.

CEWE fotolab blog, Valentín

  1. Láska k zvieratkám

Na fotenie s Valentínskou tématikou je ideálne aj domáce zvieratko – pes alebo mačka. Fotka psa s kvetinkou alebo valentinskou rekvizitou je ideálna aby ste ukázali akú lásku doma máte.

CEWE fotolab blog, Valentín

TIP! Stačí len poskladáte obľúbenú vôdzku do tvaru srdiečka a odfotiť v ňom štvornohého miláčika.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár