CEWE Fotolab blog

Tipy na valentínske darčeky z vlastných fotiek

Valentín patrí zamilovaným – vytvorte pre svoju lásku originálny darček s vlastnou fotkou. Úspech je zaručený a navyše vám k tomu stačí pokojne aj jedna fotka.
Sladký darček poteší

Miluje vaša partnerka alebo partner sladké? V tom prípade je jasným valentínskym darčekom naša valentínska bonboniéra s fotografiou a čokoládovými pralinkami Ferrero.

Bonboniéru vytvoríte pomocou jednej fotky behom pár minút. Je plná nielen sladkých praliniek, ale aj vašej lásky, ktorú do nej vložíte pri samotnom tvorení. Všetky valentínske darčeky jednoducho zostavíte v našom programe CEWE fotosvet, v online editore alebo v mobilnej aplikácii. Vnútro všetkých krabičiek je navyše 100% biologicky rozložiteľné.

TIP: Do vnútorného priestoru valentínskej krabičky s fotkou môžete vložiť vaše spoločné fotografie, z ktorých si váš partner vytvorí doma galériu.

Vytvoriť valentínsku bonboniéru s pralinkami Ferrero

S originálnym krytom budete stále spolu

Vaša spoločná fotka na štýlovom obale telefónu? No jasné! Budete mať jeden druhého neustále pri sebe. Vytvorte obaly pre seba aj vášho partnera tak, aby ladili a tvorili spolu jednu fotografiu.

NOVINKA: Obaly na mobil s remienkom. Trendový módny doplnok, ktorý vašu partnerku zaručene prekvapí!

Vytvoriť obal na mobilný telefón

Ranná káva s láskou

Vychutnajte si váš obľúbený nápoj zo šálky s vašou spoločnou fotografiou. Vyberte si z našej širokej ponuky hrnčekov a šálok, pridajte spoločnú fotografiu a dokonalý valentínsky darček je na svete.

Vytvoriť hrnček s vlastnou fotkou

Výnimočné miesto pre príbeh vašej lásky

V CEWE FOTOKNIHE vyrozprávate váš spoločný príbeh výnimočným spôsobom. Vyberte vaše najkrajšie spomienky a uložte ich do fotoknihy, aby ste si ich mohli kedykoľvek spolu pripomenúť.

Využite pripravené predlohy v našom softvéri CEWE fotosvet a vytvorte vašu fotoknihu rýchlo a jednoducho. Objavte krásne obálky a motívy, ktoré sa dokonale hodia na vytvorenie valentínskej fotoknihy.

 

Stiahnuť softvér CEWE fotosvet

Malá spomienka zo spoločných fotiek

Prekvapte svoju partnerku alebo partnera CEWE FOTOKNIHOU Pure zostavenou z vašich spoločných fotiek z mobilu. Fotoknihu Pure vytvoríte za pár minút, stačí vám k tomu 22 fotiek a mobilná aplikácia CEWE FOTOKNIHA Pure. Nájdete ju na stiahnutie v Google Play aj App Store.

CEWE FOTOKNIHA Pure je veľká tak akurát do kabelky, jej rozmery sú 15 × 15 cm a vďaka štýlovému obalu ju nemusíte ani baliť.

Ďalšie tipy na darčeky na Valentína

Želáme vám veľa radosti pri tvorení darčekov z lásky.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár