CEWE Fotolab blog

Prezentujte vaše fotografie kreatívne

Jednoduché, ale pôsobivé – vaše fotografie ako dekoratívne doplnky. Stačí naozaj málo a z vašich vydarených momentiek sa môže stať domáca galéria alebo kreatívny darček.

Foto-box

Mať spomienky vždy pokope je veľmi praktické. kedykoľvek ich môžete ukázať návšteve alebo ich darovať ako kreatívny osobný darček. Spomienkový foto-box si vytvoríte pomocou pevného papiera, ktorý poskladáte do tvaru harmoniky, nalepíte naň svoje najlepšie fotografie z dovolenky, oslavy, svadby a vložíte ich do krabičky v rovnakom formáte. Fotografie môžete doplniť vlastnoručne písanými odkazmi, ktoré vám aj po rokoch pripomenú čo všetko ste zažili.

Farebné rámiky

Hravé a originálne rámiky vo vašich obľúbených farbách si môžete vytvoriť celkom jednoducho pomocou farby a maskovacej pásky. Tvár rámikov si na stenu namaľujete podľa šablóny vyrobené z papiera. Tvar a veľkosť rámikov je len na vašej fantázii.Do farebných rámikov umiestnite vaše fotografie pomocou maskovej pásky, ktorá je dostupná v rôznych dizajnoch. Takto vytvoríte veselé zoskupenie, ktoré oživí každý priestor. Navyše si fotografie môžete kedykoľvek vymeniť za nové.

Domáca galéria

Vložte fotografie s výnimočnými momentami s vašimi blízkymi do atraktívnych rámov a zaveste ich jednoducho na stenu. Skombinovať môžete rôzne formáty fotiek a fotorámiky rozličných tvarov. Hravým usporiadaním na dvoch rohových stenách vytvoríte zaujímavý efekt, ktorý milo prekvapí aj vašich hostí.

 

Zážitky uchované vo fotografiách si môžete vytlačiť priamo na našich predajniach prostredníctvom fotokioskov alebo objednať cez internet.

Neváhajte a okrášlite si byt spomienkami na krásne chvíle.


 

Oľga Kleinová

Fotografia je úžasný fenomén, ktorý ma sprevádza v práci aj mimo nej. Baví ma zachytávať príbeh našej rodiny, výnimočné aj bežné momenty, ktoré spolu zažívame. Ako marketingový manažér spoločnosti CEWE sa snažím inšpirovať a prinášať nové možnosti pre kreatívne spracovanie fotografií.

Pridať komentár