CEWE Fotolab blog

Predíďte jarnej únave a načerpajte energiu v srdci hôr

Počas projektu #cestujscewe sa cestovatelia Soňa a Matej ubytovali v Hoteli Slovan v Tatranskej Lomnici. Prečo by ste mali využiť možnosť a zastaviť sa tam tiež už túto jar nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Po dlhej zime azda všetci nedočkavo očakávame prvé hrejivé lúče slnka, ktoré naznačujú, že jar sa blíži. V tomto období nás to akosi viac láka opustiť hluk (veľko)mesta a zájsť do prírody, nadýchať sa čerstvého vzduchu a načerpať tak stratenú energiu.

Jarné mesiace sú ako stvorené na oddych s rodinou. Možností na spoločne prežité  chvíle je hneď niekoľko – jarné prázdniny, či oslavy Veľkej Noci sú ideálnou príležitosťou na návštevu našich veľhôr. Prebúdzajúce sa Vysoké Tatry sú v tomto čase naozaj krásne a sú zdrojom neopakovateľných zážitkov, k čomu bezpochyby prispejú aj chvíle strávené v rodinnom Hoteli SLOVAN*** Tatranská Lomnica.

Hotel Slovan CEWE

Vybavenie hotela ponúka možnosti na aktívny odpočinok, ale i príjemný relax. Naviac, široké indoor i outdoor zázemie hotela poskytuje priestor pre konanie školení, firemných stretnutí či teambuildingov.

Útulný hotel s kapacitou 259 lôžok a 120 izieb (vrátane rodinných a mezonetových) leží priamo v srdci Vysokých Tatier, v najstaršom národnom parku na Slovensku a môže sa pochváliť priamym výhľadom na Lomnický štít a Ski centrum Tatranská Lomnica. Práve výhodná poloha hotela je zárukou jedinečnej, zážitkami nabitej dovolenky, a to v akomkoľvek ročnom období. Okrem kvalitného ubytovania na hostí čakajú hotelové služby na vysokej úrovni, ktoré ulahodia aj náročnému klientovi. Výborná domáca kuchyňa, bohatý animačný program pre deti, Relax centrum a Centrum zábavy, ale aj 7 konferenčných miestností.

Hotel Slovan CEWE

Podľa hodnotení návštevníkov portálu sdetmi.com získal Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica  maximálny počet 5* a právom patrí medzi najobľúbenejšie rodinné hotely na Slovensku.

Pre rodinky, ale aj firemné akcie

O tom, že Hotel SLOVAN je mimoriadne obľúbený medzi rodičmi a ich ratolesťami svedčí aj jeho umiestnenie v rebríčku TOP 10 zariadení priateľských k deťom a rodinám na Slovensku. Ak sa rozhodnete pre prémiové ubytovanie v lone hôr spolu so svojimi najbližšími, tešiť sa môžete na množstvo sezónnych pobytových balíčkov, z ponuky ktorých si vyberie každý.

SLOVANská Veľká Noc

Veľkonočné sviatky sa u väčšiny žien a dievčat netešia príliš veľkej obľube, a tak sa môže zdať, že zvyky spojené s oslavami najvýznamnejších kresťanských sviatkov pomaly ustupujú do úzadia. V Hoteli SLOVAN*** Tatranská Lomnica vás radi presvedčia o opaku. Na malých i veľkých hostí čaká veľkonočne ladený program plný krásnych slovanských tradícií. Z bohatej ponuky vyberáme animácie pre detičky, tvorivé dielničky, stretnutie s pani včelárkou, či remeselné mestečko prezentujúce výrobcov a remeselníkov z unikátneho regiónu Tatier. Nebudú chýbať gastronomické pochúťky, ktoré k Veľkej Noci neodmysliteľne patria. Zrelaxujte sa v bazéne a pri hrách, a to všetko v pohodlí a priateľskej atmosfére rodinného Hotela SLOVAN*** Tatranská Lomnica.

Hotel Slovan Tatary CEWE

 

Májová romantika v našich horách

Niet pochýb o tom, že Tatry sú nádherné počas celého roku. Skutočne v každom ročnom období majú svojim návštevníkom čo ponúknuť. Ak sa rozhodnete navštíviť Vysoké Tatry v májovom čase, určite prídete z dovolenky dokonale zrelaxovaní. Príroda v rozpuku, hrejivé slnečné lúče a čistý vysokohorský vzduch sú bezpochyby tým najlepším zdrojom energie pre vás, ale aj pre vaše deti.

Jarnú idylku ešte umocnia krásy parku susediaceho s hotelom – nežné prvosienky a lány fialových krokusov priam lákajú na prechádzky parkom pod tatranskými končiarmi. Oddychujte tiež v hotelovom bazéne, nechajte sa rozmaznávať wellness procedúrami, chvíle oddychu si okoreňte zábavou v Centre zábavy.

Hotel Slovan Tatry

 

Masáže (aj) pre deti

Nielen v prípade nepriaznivého počasia stojí za návštevu príjemné hotelové Relax centrum s bazénom, štýlovou parnou saunou „drevenička“, relaxačným bazénom a bublinkovou masážou. Pre maximálne pohodlie každého návštevníka bez ohľadu na vek je k dispozícii tiež Relax detská zóna s detským tuli kútikom, relax bar, odpočinková zóna a terapeutické miestnosti ladené v nápaditom farebnom koncepte.

Empatickí maséri a terapeuti sa postarajú o harmóniu i tých najmenších hostí, vďaka čomu si budete môcť vychutnať masáže spolu so svojimi ratolesťami (v ponuke sú tiež Baby a Junior masáže).

hotel Slovan CEWE

Prírodná studnica energie

Vysoké Tatry práve v jarnom období ponúkajú množstvo možností na výlety do blízkeho i vzdialeného okolia. Skvelé je, že na túry sa môžete vydať aj so svojimi deťmi, a tak posilniť rodinné puto. Môžete ísť peši, na bicykli, alebo hoci aj s detským kočíkom. Vychutnajte si pokoj a ticho magickej horskej prírody. Pri plánovaní túry či výletu určite oceníte fakt, že hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica má vlastnú meteo stanicu, vďaka ktorej budete mať aktuálne informácie o počasí ako na dlani. Za symbolické euro je možné požičať si detský horský nosič pre najmenších, trekingové palice či ďalekohľad.

 

NOVINKA! Moderná doba praje technológiám, a tak aj Hotel SLOVAN*** nasadol na túto vlnu a aby bol svojim návštevníkom bližšie, vytvoril mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej budete mať komplexné informácie o dianí v hoteli stále so sebou. Rezervácia ubytovania nikdy nebola jednoduchšia! Appku Hotel SLOVAN si môžete stiahnuť z Apple App Store, Google Play Store, alebo naskenovaním QR kódu na webovej stránke hotela (prípadne priamo na plagáte v hoteli).

Vysoké Tatry sa na vás tešia 🙂


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár