CEWE Fotolab blog

Nový ročník súťaže CEWE Photo Award je tu!

Piaty ročník najväčšej svetovej fotografickej súťaže CEWE Photo Award je tu a my sa už teraz tešíme na vaše nádherné fotografie. Súťaže sa každoročne zúčastní mnoho fotografických nadšencov z celého sveta a Slovensko medzi nimi samozrejme nechýba.

Najväčšia fotografická súťaž na svete

CEWE Photo Award odštartovalo už piaty ročník, ktorý potrvá až do 31.5.2023. Fotografie môžete prihlásiť do desiatich zaujímavých kategórií a vyhrať zaujímavé ceny v celkovej hodnote 250 000 eur. Za každú prihlásenú fotografiu navyše CEWE venuje 10 centov organizácií SOS Children´s Villages International.

Predchádzajúci ročník

V roku 2021 sa do súťaže prihlásilo viac ako 56-tisíc fotografov z celého sveta a okrem celkového výhercu, musela porota vybrať z viac ako 606-tisíc fotografií tie najlepšie, ktoré sa stali výhercami 10 súťažných kategórií.

Celkový víťaz CEWE Photo Award 2021, Manfred Voss, Frozen Lighthouse

 

Mesačným výhercom fotosúťaže CEWE Photo Award za máj 2021 sa stal slovenský fotograf Filip Hrebenda s fotografiou explodujúcej sopky v oblasti Fagradalsfjall na Islande.

CEWE Photo Award 2021, Filip Hrebenda, Born of fire

 

Súťažné kategórie pre nový ročník
  • Šport
  • Varenie & Jedlo
  • Architektúra & Technológie
  • Hobby & Voľný čas
  • Príroda
  • Krajina
  • Ľudia
  • Zvieratá
  • Letecké fotografie
  • Cestovanie & Kultúra

Čo môžete vyhrať?

Hlavnou výhrou je ocenenie CEWE Photo Award, ako aj jedinečný zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 15 000 eur, fotovýstroj v hodnote 7 500 eur a CEWE fotoprodukty v hodnote 2 500 eur. Zvyšní deviati výhercovia jednotlivých kategórií získajú fotovýstroj v hodnote 5 000 eur, ako aj CEWE fotoprodukty v hodnote 2 500 eur. Výhercovia 11 až 30 ceny získajú fotovýstroj v hodnote 2 500 eur a taktiež CEWE fotoprodukty v hodnote 1 000 eur. Výhercovia 31 až 1 000 ceny budú odmenení poukážkou na CEWE fotoprodukty v hodnote 100 eur.

Navyše vyhlásime každý mesiac v závislosti od kategórie a krajiny troch víťazov. Výhercovia mesiaca dostanú poukaz na fotografické produkty CEWE v hodnote 100 eur.

 

Rekordná účasť viac ako 600 000 fotografií prihlásených do poslednej súťaže a ohlasy svetovej tlače z mnohých krajín nám ukázali, že CEWE Photo Award sa presadila nielen na medzinárodnej profesionálnej fotografickej scéne. Súťaž už dávno oslovila široké spektrum nadšencov fotografie na celom svete a svojím mottom prispieva k tomu, aby sme aj v ťažkých časoch cítili nádej a dôveru,” zdôrazňuje Dr. Christian Friege, generálny riaditeľ spoločnosti CEWE

 

Prihláste aj vy svoje fotografie do CEWE Photo Award 2023 

 

Pridať komentár