CEWE Fotolab blog

Nový Instax mini 40: dokonalý spoločník na leto

Instax mini je späť. Tentokrát s trendovou novinkou v klasickom vzhľade. Štýlová čierna farba a povrchová textúra z neho spravia dokonalý doplnok pre každého nadšenca instantnej fotografie.

V roku 1998 boli v Japonsku na trh uvedené prvé fotoaparáty pre okamžitú fotografiu. Odvtedy si Instax získal obľubu po celom svete, najmä pre svoju schopnosť zachytiť neopakovateľný okamih a vytvoriť spomienky okamžite, priamo tu a teraz. My sme ho zobrali na potulky Bratislavou v jedno pekné slnečné popoludnie. A užili sme si s ním veľa zábavy.

Kúpiť Instax Mini 40

Jednoduché použitie

Obsluha je skutočne jednoduchá. Fotoaparát je vybavený plnoautomatickým režimom, ktorý vyhodnotí svetelné podmienky a expozíciu upraví tak, aby bol výsledok vždy perfektný. Blesk zabezpečí dostatok svetla aj slabších svetelných podmienkach. Stačí už len stlačiť spúšť v tom správnom okamihu.

Čas na selfie

Snímanie selfie záberov bude zábava. Po vytiahnutí predného okraja objektívu sa aktivuje “selfie režim”. Vďaka zrkadielku si kompozíciu jednoducho skontrolujete a môžete fotiť autoportréty či dokonca close-up snímky vo vzdelanosti 30 až 50 cm. Pri selfie snímkach nás prekvapilo ako krásne vyzerali a kompozícia bola naozaj jednoduchá.

Prvý dojem

Fotoaparát Instax mini 40 nás zaujal spracovaním a vďaka povrchovej úprave sa dobre drží. V balení nájdete aj putko na ruku, keby sa vám fotoaparát náhodou vyšmykol. Štýlová čierna farba mu pristane a hodí sa komukoľvek. Zároveň má krásny vintage look a viete si k nemu dokúpiť aj retro puzdro.

Krásna polaroidov je v tom, že fotografie máte okamžite hotové. V prípade Instax mini stačí počkať zhruba 90 sekúnd a fotografie sú na svete. Preto sa hodí napríklad na oslavy, svadby alebo potulky po meste či na dovolenku. Hotové fotografie môžete darovať alebo si ich uložiť do albumu ako malé spomienky.

Jednoduché použitie a zaujímavý dizajn robí z Instax mini 40 dokonalého spoločníka, ktorého si obľúbite.

Želáme vám veľa zábavy pri fotografovaní.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár