CEWE Fotolab blog

Fotoaparáty na leto ako stvorené

Leto a s ním čas výletov a dovoleniek je takmer tu. Veríme, že si horúce letné dni užívate ako sa patrí. A ak práve plánujete svoju tohtoročnú dovolenku, určite nezabudnite na fotoaparát!

Fotoaparát určite patrí do dovolenkovej výbavy. Chceme mať predsa všetky krásne momenty a zážitky zdokumentované a uchované na pamiatku. Prinášame vám preto tipy na fotoaparáty, s ktorými bude vaše leto dokonalá zábava.

Zábava bude s Instaxom

Máte radi instantné fotografie priamo z fotoaparátu? S Fujifilm Instax Mini 11 máte fotku vytlačenú už za pár sekúnd. Tento zábavný fotoaparát je ideálny na letnú párty aj na svadbu. Momentky z rodinných osláv alebo dovolenky jednoducho vezmete a nalepíte do fotoalbumu, či na stenu, prípadne zavesíte na nástenku. Krásne spomienky si tak uchováte jednoducho a okamžite.

Fotoaparát na aktívnu dovolenku

Olympus TG-6 je fotoaparát je určený pre aktívnu dovolenku bez kompromisov. Potápate sa alebo lozíte po horách? Olympus TG-6 je pripravený všetko. Zachyťte a jednoducho sa podeľte o nádherné zážitky v 4K videách a spomalených záberoch.

Ponúka vynikajúcu ergonómiu, záznam do RAW formátu a vysokú odolnosť. Vodotesnosť do 15 metrov, odolnosť voči tlaku či zvládnutie pádu až z 2,1 metra dodáva tomuto malému fotoaparátu atraktivitu. Tento malý odolný kompakt umožňuje natáčať full HD video a je vybavený aj Wi-Fi a GPS.

Kompaktné fotoaparáty

Canon PowerShot G1X Mark II

Vďaka svojmu veľkému snímaču Canon CMOS s rozmermi 18,7 x 14,0 mm a rýchlemu objektívu s clonou f/2 a päťnásobným zoomom poskytuje fotoaparát PowerShot G1 X Mark II výkon na úrovni digitálnej zrkadlovky a univerzálnosť v kompaktnom prevedení, ktorú pri cestovaní oceníte.

 

Sony Cyber-Shot DSC-RX100 II čierny

Zachyťte každý okamih so Sony Cyber-Shot DSC-RX100 II. Nový snímač Exmor R® CMOS typu 1.0 so zadným osvetlením a objektív F1,8 Carl Zeiss® Vario Sonnar® s povrchovou úpravou T* zaručuje jasné, detailné fotografie s nízkym šumom. Vysoká rýchlosť uzávierky umožňuje snímanie rýchlo sa pohybujúcich objektov s ostrými detailmi.

 

Dostupné bezzrkadlovky

Sony A6000 + 16-50mm

Fotoaparát α6000 bude praktický spoločník. Je menší a ľahší ako porovnateľné digitálne zrkadlovky a ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročnejšieho fotografa. Ponúka profesionálne vlastnosti, nastaviteľné tlačidlá a manuálne ovládanie v kompaktnom prevedení s nízkou hmotnosťou.

Olympus E-PL9 + 14-42mm EZ

S Olympus PEN E-PL9 môžete naplno prežívať svoju vášeň pre zachytávanie a zdieľanie magických okamihov života. Nechajte sa inšpirovať širokou paletou umeleckých filtrov a vdýchnite svojim záberom osobitnú náladu a kreativitu. Moderný dizajn spája jednoduché ovládanie s klasickými krivkami a koženými akcentmi kontrastujúcimi s kvalitným kovom, vďaka ktorému bude E-PL9 žiariť.

Niečo pre náročných

Canon EOS R + RF 24-105mm F/4 L IS USM + EF-EOS R adaptér

Plnoformátový 30,3-megapixelový snímač uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Canon EOS R ponúka dokonalý pôžitok zo snímania a posunie vaše príbehy na novú úroveň. Či už snímate portréty, krajinu, cestovné fotografie, svadby alebo natáčate videá, pokročilé technológie fotoaparátu EOS R predčia aj tie najvyššie očakávania. Využite teraz cashback akciu od Canonu a získajte zľavu na nový fotoaparát.

Olympus E-M1 Mark III + 12-40mm

Olympus E-M1 Mark III je ideálny pre fotografovanie rýchlych zvierat v divočine, cestovateľskú a dokumentárnu fotografiu. Prvotriedna kvalita fotografií s rozlíšením 20 megapixelov a zabudovaná 5-osá stabilizácia obrazu umožňuje fotografovať z ruky ostré snímky s veľkým priblížením alebo dlhými expozičnými časmi.

Rovnako Objektív M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 PRO, je pripravený uspokojiť potreby profesionálnych fotografov vo všetkých ohľadoch.

Nikon Z50 + Z DX 16-50 VR

Vynikajúca obrazová kvalita fotoaparátu Nikon Z 50 vám umožní naplno ukázať váš pohľad na svet. Snímač s rozlíšením 20,9 Mpx zachytí viac svetla na celej ploche záberu a viac svetla prináša viac detailov. Či je deň alebo noc, farby na vašich fotografiách a videách budú jasnejšie. Hĺbka ostrosti je väčšia a ostrosť je veľkolepá.

Ak ste si ešte z našej ponuky nevybrali, navštívte náš CEWE FOTOLAB e-shop, kde nájdete vždy aktuálne informácie o fototechnike a najnovších modeloch fotoaparátov a príslušenstva.

Pridať komentár