CEWE Fotolab blog

Kreatívny kalendár na ďalší rok

Radi by ste aj v novom roku ostali organizovaní a zároveň vyjadrili svoju kreativitu?  Neviete ako? CEWE kalendár je odpoveď na tieto otázky.

Nech už je váš štýl akýkoľvek – naša široká ponuka návrhoch a rôznych dizajnových možností vyhovie vášmu vkusu. Od malých stolových kalendárov, celoročných plánovačov až po pôsobivé kalendáre v rozmere A2, ktoré môžu slúžiť aj ako dekorácia. Teraz môžete mať všetky dôležité dátumy na jednom mieste a pod kontrolou. A najlepšie na tom všetko je, že si môžete vytvoriť kalendár s vlastnými fotografiami kedykoľvek počas roka, pretože počiatočný mesiac kalendára si môžete vybrať.

Ročný plánovač na korkovej doske

Potrebujete:

Na našom webe si vytvoríte ročný plánovací kalendár s fotografiami. Okrem toho si viete objednať aj kreatívne fotografie a fotopásiky na dekoráciu. V prípade, že  by ste zabudli fotografie objednať, nezúfajte. Priamo na našich predajniach CEWE FOTOLAB si ich viete vytlačiť fotografie na počkanie vďaka CEWE kioskom.

Na dekoráciu môžete použiť aj rôzne ozdobné štipce, šnúrky alebo špendlíky.

Ďalší tip: malé individuálne detaily, ako napríklad mini fotky, malé grafiky či pamiatky z miest (vstupenky, lístky z metra) sú skvelým nápadom na prezentáciu mimoriadne nezabudnuteľných spomienok.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár