CEWE Fotolab blog

Koho sledujeme na Instagrame – MDŽ edition

8.marec je známy ako medzinárodný deň žien, označovaný skratkou MDŽ. Pri príležitosti tohto sviatku, ktorý je stanovený OSN k výročiu štrajku newyorských krajčírok, sme pripravili článok o šikovných ženách a fotografkách (profi aj amatérskych), ktoré sledujeme na Instagrame a veríme, že inšpirujú aj vás.

Mária Švarbová – Toto meno asi nemusíme viac predstavovať. Talentovaná fotografka zo Slovenska, ktorej fotografie plavární boli vystavované po celom svete a spolupracovala napríklad aj s firmou Apple. Je známa predovšetkým svojimi fotkami zachytavajúcimi éru socializmu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa MARIA SVARBOVA (@maria.svarbova)

 

Česká fotografka a cestovateľka Teru Menclová vás prostredníctvom svojich záberov prevedie po Škandinávii a množstve ďalších krásnych miest. Prírodu dokáže zachytiť naozaj výnimočným spôsobom.

 

Poznáte Nelly a jej parťáka Lokiho? Ak nie, tak určite odporúčame sledovať ich dobrodružstvá a výlety po Slovensku, na ktoré sa spolu vydávajú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @nellyy.go

 

Máte radi street fotografiu a históriu? Potom sa vám určite bude páčiť profil @streets.of.bratislava, za ktorým stojí ďalšia úspešná žena/fotografka.

 

Móda, cestovanie, lifestyle…to všetko nájdete na Jankinom profile @janatini plnom nádherných fotografií, ktoré vám rozžiaria deň. Ak ju náhodou ešte nesledujete, tak šup šup.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Tomas (@janatini)

 

Adriana je mamou malého Félixa a milovníčkou hôr, zimy a športu. Jej profil určite osloví všetkých nadšencov outdoor života a nájdete u nej aj skvelé tipy na výlety s deťmi.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ↟ Adriana Žiačková ↟ (@adriazia)

 

Fotografka Tina vám ukáže život s dvoma drobcami a inšpiruje vás tipmi do domácnosti, dekoráciami, udržateľným životným štýlom aj second-hand obliekaním.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tina (@tina.szaboo)

 

A ešte jedna dobrodružná žena na záver. Miška vám ukáže svet a krásy Slovenska z vrcholkov hôr, na lyžiach, či na bicykli. My máme chuť vyraziť na túru, a vy?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mishel 🌲 (@forest_mishel)

 

Všetkým ženám želáme všetko najlepšie k ich sviatku!

Pridať komentár