CEWE Fotolab blog

Jar u vás doma!

Privítajte jar s nami. S našimi trikmi zmeníte svoj domov na jarný a osobitý raj.

Tip 1: Vytvorte si sami dizajnérske kúsky

Jedinečné CEWE fotoobrazy sú všestranne využiteľné – nielen na stenách. Výnimočnými obrazmi, ktoré zaujmú si vybudujete základ pre váš budúci dizajnérsky kúsok.

Štýlový stolík

Pomocou niekoľkých rád, trošky bielej farby, kolies alebo stolových nôh z nábytkárstva alebo stavebníctva premeníte jednoduchú europaletu na štýlový dizajnový stolík do obývačky. Váš najkrajší jarný motív na hliníkovej platni poslúži ako dokonalá doska stola a u vašich najbližších zaručí jarné pocity a nadšenie.

 

Samozrejme stôl si môžete vytvoriť s akýmkoľvek motívom, ktorý dotvorí atmosféru vo vašej obývačke.

Chcem vlastný dizajnový stolík.

Jedinečný šatník

Vlastnoručne vyrobený šatník vyčaruje úsmev vašim hosťom. Skombinovaný s farebne ladiacimi motívmi podčiarknete jarný motív vo vašej vstupnej chodbe. Platne z tvrdenej peny sa vynikajúco hodia pre kreatívne majstrovanie, keďže sa dajú ľahko prevŕtať a rezať. Vďaka tomu máte možnosť na ne jednoducho pripevniť rukoväte alebo háčiky.

CEWE fotoobraz, dekoracia

Koľajnicový systém na zadnej strane zabezpečí, že budú pevne držať a unesú aj bundy a tašky.

cewe, fotoobraz, dekoracia

CEWE Fototobrazy na tvrdenej pene si môžete objednať vo svojom želanom formáte. Pustite sa do tvorenia!

Tip 2: Kreatívna galéria vo Vašom byte

Máte veľa fotografií a ťažko sa vyberajú tie najlepšie. Vaše najkrajšie fotografie môžete  kombinovať aj navzájom. S pomocou lišty na obrazy predvediete všetky vaše snímky. Čo je na tom najkrajšie? Lištu môžete nanovo dekorovať podľa chuti a nálady, čím sa postaráte o pestrosť na vašich stenách.

dekoracia, fotostena, CEWE fotoobraz

V  kategórii fotoobrazov na stránke nájdete mnoho rozličných možností, ako svoju lištu na obrázy efektne dotvoriť. Malý či veľký, formát na želanie alebo zaramovaný obraz. Vašej jarnej galérii sa nekladú žiadne medze.

dekoracia,, fotosstena galeria, CEWE

S posterom vo formáte XXL s galériovým rámom a s paspartou dáte snímku špeciálny dôraz.

Tip 3: Veľký pútač!

Obľúbený motív na seba pritiahne všetky pohľady, keď sa ideálne naaranžuje a dostane do popredia. Veľké formáty pôsobia mimoriadne dobre na pokojnom mieste.

fotoobraz, galeria, CEWE

Vďaka tomu získa veľký wow-efekt.

Tip 4: Moderný šesťuholník

Využite moderný vzhľad šesťuholníkových penových dosiek, ktoré zvýraznia fotografiu na stene. Farby, jarné motívy či len krásna fotografia z výletu dodajú novú energiu a elán.

O sile hexxas sa presvedčila aj blogerka stylemon.blog, ktorá si zvolila fotografiu svojich psíkov.

Idem si tvoriť hexxas.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár