CEWE Fotolab blog

Fotokoláž

Každý to pozná. Máte množstvo fotografií, ale nemáte dostatok miesta na ich zavesenie? Máme pre vás riešenie: ukážte ich všetky na jednom mieste vo vami vytvorenej kreatívnej fotokoláži. Vybrať si môžete z mnohých usporiadaní, podľa vašej chuti a zvoliť si, či chcete mať koláž usporiadanú pravidelne alebo voľne.

Koláž ako Premium plagát

Vaše obľubené fotografie na jeden pohľad: vyberte si z množstva predlôh a dizajnov, ktoré zažiaria na profi-fotopapieroch. Dostupná aj vo veľkom panoramatickom formáte.

Fotokoláž na plátne

Brilantné farby, kvalitný materiál – vytvorte vašu kreatívnu fotokoláž na vysokokvalitnom umeleckom plátne. Toto inšpiratívne umelecké dielo s vašimi obľubenými fotografiami bude vytlačené 12-farebnou tlačou.

Koláž na hliníkovej platni

Absolútnym trendom sä dnes fotografie vytlačené na hliníkovej platni. S tlačou  na ekologickom materiáli vaše koláže vyniknú nielen svojim jedinečným dizajnom, ale aj zaujímavou štruktúrou stabilného a ľahkého materiálu.

Koláž ako Gallery Print

Tento variant  je najušľachtilejší spôsob, ako prezentovať vaše fotografie. Priamou tlačou medzi akrylátové sklo a hliníkovú platňu zaistíte vašim fotografiám tie najžiarivejšie farby.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár