CEWE Fotolab blog

Dekoratívne tipy pre váš domov

Pestujete doma bylinky? Vyrábate bylinkové oleje či radi obdarúvate praktickými darčekmi svojimi výtvortmi blízkych? V tomto článku vám ukážeme, ako si môžete veľmi jednoducho vytvoriť kreatívne etikety a dekoratívne tipy pre váš domov.

Moderná polička na bylinky

Jednoducho si môžete vytvoriť bylinkový záhon priamo vo vašej kuchyni, stačí len na bielo natrieť drevené dosky a pripevniť ich na seba – či použiť paletu. Nezabudnite do stredu umiestniť čiernu dosku na označenie rôznych druhov byliniek. Pre ešte osobnejší vzhľad môžete doplniť váš bylinkový  záhon fotografiou – najlepšie sa bude vynímať široká panoráma.

Zmes byliniek

Tešíte sa z vaších vypestovaných byliniek? Podeľte sa o vašu radosť – vytvorte zmesi, zabaľte ich do ozdobných vrecúšiek a priletpe naň vaše obľubené fotografie.

 

Olej pre labužníkov

Chcete mať vônu rozmarínu stále po ruke? Postačí vám na to vetvička naložená v olivovom oleji.  Na fľašku pripevnite kartičkou s venovaním a vznikne perfektný darček s lahodnou chuťou.

Bylinkové schody

Pripevnite si kvetináče s bylinkami na nakrajšie zábery z vášho výletu. Takýmto spôsobom si budete môcť pri každom dochucovaní jedla zaspomínať na dovolenku.

Fotografie si môžete vytlačiť priamo na našich FOTOLAB predajniach alebo objednať prostredníctvom našej webovej stránky.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár