CEWE Fotolab blog

FOTOKNIHA do detských rúk

Obávali ste sa čo môžu s CEWE FOTOKNIHAMI spraviť najmenší členovia rodiny? Pokrčiť, roztrhnúť prípadne obliať? Aj z tohto dôvodu máte fotoknihy odložené na najvyššej poličke, aby na ne nedosiahli?

CEWE FOTOKNIHA Kids

 

CEWE FOTOKNIHA Kids, ktorá je ideálna do detských rúčok, predstavuje jedinečné riešenie.  Rozmery, zaoblené strany a špirálové viazane špeciálne navrhnuté pre najmenších, umožní zábavu a zážitok pre každé dieťa.  Na 22 stranách je priestor ukázať dieťatku členov rodiny, hračky alebo akýkoľvek motív si zvolíte.

fotkniha Kids

Strany sú hrubšie a odolnejšie ako u bežných fotokníh, a preto sa s nimi deťom ľahšie manipuluje. Zároveň sú všetky materiály použité pri výrobe fotoknihy certifikované a zdraviu nezávadné.

fotoknih CEWE

CEWE FOTOKNIHA Kids je nielen praktická, ale aj jedinečná ozdoba detskej izby. Online tvorba fotoknihy priamo na stránke je jednoduchá a rýchla.

 

Stačí len začať! Vytvorte ju pre vašich najmenších alebo ako darček!

Chcem to skúsiť!


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár