CEWE Fotolab blog

DIY Pop-up box z fotografií

Vyrobte darček na poslednú chvíľu zo spoločných fotografií. S našim návodom zvládne vyrobiť kreatívny pop-up box hravo každý.

Každý máme doma zopár fotografií, ktoré vieme využiť. Stačí pár najkrajších záberov a farebných výkresov, ktoré premeníte na darček jednoducho a rýchlo.

Budeme potrebovať

Fotografie rôznych veľkostí

Farebný tvrdý papier

Nožnice

Lepidlo

Pravítko

Ozdobná lepiaca páska

Farebné fixky

Postup

Z tvrdého papiera povystrihujte jednotlivé vrstvy pop-up boxu v tvare kríža. Každá ďalšia bude o kúsok menšia ako predchádzajúca. Uistite sa, že použijete rôzne farby na za sebou nasledujúce vrstvy. Potom ich prilepte strednou časťou k sebe tak, aby okrajové časti ostali voľné a dali sa zložiť.

Teraz nalepte na jednotlivé listy pop-up boxu fotografie a dozdobte ich lepiacou páskou, fixkami, nápismi a menami.

Z tvrdého papiera vyrobíte obal na box v tvare vrchnáku, do ktorého box uzavriete. Vrch obalu môžete rovnako ozdobiť farebnými páskami a fixkami. Keď potom obal zdvihnete, listy pop-up boxu sa krásne roztvoria do strán.

Krásny hand-made darček je na svete a môžete ním obdarovať svoju najlepšiu kamarátku, partnera alebo rodičov. Veď tie najkrajšie darčeky sú tie darované od srdca.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár