CEWE Fotolab blog

Darčekový sprievodca – Darček pre priateľa, kamaráta, brata

Hľadáte vhodný darček pre priateľa, kamaráta alebo brata? Zostavili sme pár tipov na darčeky.

FOTOAPARÁT

Vášnivých ale aj rekreačných cestovateľov poteší na Vianoce fotoaparát. Zrkadlovka, nezrkadlovka alebo jednoduchý kompakt vytvoria milého spoločníka počas dobrodružných ciest. Podrobnejšiu ponuku fotoaparátov môžete nájsť na našej stránke.

OBAL NA TELEFÓN

Uchovať si telefón v bezchybnom stave pomôže obal. Vyberte si zo širokej ponuky obalov a nájdete ten najvhodnejší na váš smartfón.  Darujte obľúbenú fotografiu na obale a skrášlite si telefón.

PUZZLE

Chladné večery môžete stráviť príjemne aj vďaka darčeku – puzzle. Puzzle s vlastným motívom prinesú chvíle plné zábavy a potešenia. Umiestnite na puzzle fotku, obľúbený obrázok alebo hlavolam, ktorý  zaručí zábavu.

RETRO FOTOGRAFIE

Spoločné zážitky uchované vo fotografiách poskytujú možnosť darovania spomienok. Vždy keď ich bude prezerať spomenie si na vás a na všetko čo ste spolu prežili.

ZÁSTERA

Ak máte doma kuchára, vhodným darčekom je zástera s vlastnou potlačou. Zástera dodá jedinečnú chuť a z varenia spraví zážitok.

TRIČKO

Správny darček pre vytvorenie radosti je tričko s vlastnou potlačou. Na tričko umiestnite vtipný motív alebo obľúbenú fotografiu, ktoré vyčarujú úsmev na tvári.

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár