CEWE Fotolab blog

Najkrajšie darčeky ku Dňu matiek

Blíži sa 9.máj a s ním tohtoročný Deň matiek. To je príležitosť obdarovať vašu mamičku milým darčekom a poďakovať jej za všetko, čo pre vás robí.

Keď sme boli malí, spájal sa nám tento deň s výrobou darčeku pre našu mamičku. Prečo by sme sa k tomuto zvyku nemohli vrátiť? Využite možnosť darovať jedinečné osobné darčeky, ktoré vyrobíte rýchlo a jednoducho priamo z vášho smartfónu alebo počítača.

Aby sme vám vyberanie toho správneho darčeka uľahčili, pripravili sme pre vás darčekového sprievodcu ku Dňu matiek. Takto vyberiete pre svoju mamičku to správne prekvapenie.

Poradíme vám, ako z vašich spoločných fotografií vytvoriť krásny, osobný darček, ktorý bude vašej maminke navždy pripomínať, ako veľmi ju ľúbite.

Obal na mobil bude mať stále pri sebe

Vyberte najkrajšiu spoločnú fotografiu za poslednú dobu a vložte ju na obal telefónu. Vaša maminka tak bude mať svoju rodinu stále pri sebe a jej telefón bude navyše v bezpečí.

NOVINKA: Obal na mobil so štýlovou retiazkou je praktický pomocník aj doplnok zároveň.

Vytvoriť obal na mobil

CEWE FOTOKNIHA Pure

Stačí vám 22 spoločných záberov a jedinečnú pamiatku vytvoríte rýchlo a ľahko priamo z mobilu. Stiahnite si našu aplikáciu a uložte spoločné chvíle do šikovnej CEWE FOTOKNIHY Pure. Vďaka elegantnému obalu bude v kabelke chránená.

Ranná káva z nového hrnčeka

Krásnym a zároveň veľmi jednoduchým darčekom môže byť aj šálka s vlastnou potlačou, ktorá poteší a nebude zapadať prachom. Ranná káva alebo čaj z nej bude chutiť ešte lepšie.

Vytvoriť hrnček

CEWE FOTOKNIHA je zaručená klasika

Náš najobľúbenejší produkt a zároveň možnosť ako uchovať rodinné spomienky na jednom mieste. Vytvorte personalizovanú fotoknihu pre vašu maminku s fotografiami celej rodiny, výletmi a rodinnými oslavami, ktoré jej vyčaria úsmev na perách.

Vytvoriť CEWE FOTOKNIHU

Ďalšie tipy na krásne darčeky ku Dňu matiek

Fotobox, fotomagnetky aj foto na plátno sú len ďalšie z možností, ako kreatívne použiť spoločné fotografie a uložiť spomienky navždy.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení a najmä pri obdarovaní vašej mamičky.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár