CEWE Fotolab blog

CEWE KALENDÁR – nové motívy

CEWE KALENDÁR sa zameriava na vaše obľúbené fotografie. V našej ponuke nájdete nové motívy, ktoré sa vám budú páčiť.

CEWE kalendar

Mesačný kalendár má dôležitú funkciu – udržuje vaše najdôležitejšie stretnutia vždy v dohľade, napríklad na univerzálnych nástenných kalendároch. Nové návrhy nástenného CEWE KALENDÁRA vám ponúkajú unikátny farebný dizajn. Potom sa môžete sústrediť na výber svojich fotografií.

kalendár CEWE

Najskôr vyberte formát. Potom sa rozhodnite medzi štandardným kalendárom alebo kalendárom s dizajnom. Pri tvorbe online, tieto možnosti nájdete hneď´ na začiatku alebo v menu, ktoré je umiestnené v pravej časti stránky. V softvéri rovnako na začiatku vyberáte kreatívny alebo dizajnový kalendár. Nové vzory môžete do softvéru stiahnuť pomocou  červeného tlačidla v dolnej časti. Potom už len vybrať začiatočný mesiac, ktorý vám vyhovuje.

 

Mimochodom, v softvéri môžete do kalendára zadať natrvalo naplánované projekty alebo narodeniny priamo do zvolených dní. Už máte rezervovanú dovolenku? Označte dni a tešte sa na spoločné zážitky!

Ak chcete svoj kalendár používať najmä ako individuálny pútač, vyberte hravú verziu kalendára. Prvky písma a dizajn zaistia celkový harmonický obraz. Názov mesiaca, plus dátum a dni v týždni vynikajú farebne od zvyšku dizajnu. Jednotlivé údaje majú diskrétny charakter, a zároveň poskytujú dobrý mesačný prehľad.

Chcete sa zamerať na svoju fotografiu? Vyberte si jemnú kombináciu farieb. Ak ste použili iba čiernobiele zábery, výrazné tóny sú štýlovou alternatívou pôsobivého kontrastu.

Náš tip:

CEWE KALENDÁRE sú vhodné aj ako darček na Vianoce pre starých rodičov alebo k akémukoľvek sviatku.


Vytvoriť si teraz!

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár