CEWE Fotolab blog

4. narodeniny predajne FOTOLAB v Košiciach

Tak ako každý rok v tomto období sa naša predajňa chystala na deň D. Deň, kedy oslávi svoje 4. narodeniny. Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sme chceli túto, výnimočnú udalosť, osláviť spolu s našimi skvelými zákazníkmi.

Už v predstihu sme začali premýšľať, ako by sme mohli potešiť našich zákazníkov. Vieme, že v narodeninový deň dostávajú darčeky oslávenci. Pre nás sú však veľkým darom naši zákazníci a ich neustála spokojnosť s našimi službami. Preto sme sa rozhodli ich obdarovať.

Tento rok sme si pre nich pripravili ozaj milé prekvapenie. Za každý nákup od nás zákazník dostal koláčik šťastia, v ktorom sa nachádzalo malé prekvapenie v podobe darčekových poukážok na fotoobrazy, CEWE FOTOKNIHU či okamžitú tlač. Taktiež boli medzi prekvapeniami dva skvelé kinofilmové fotoaparáty.  Za koláčiky štastia by sme sa týmto spôsobom radi poďakovali foodblogerke @foodworld_by_susszie. Potešili nielen nás, ale aj našich zákazníkov.

 

Už od rána sme to mali na predajni veselo. Po vyzdobení predajne sme si s kolegovcami pripili detským šampanským (v práci striktne bez alkoholu J ) a popriali sme si minimálne toľko skvelých zákazníkov ako sme mali doteraz.

Počas dňa prichádzali zákazníci a boli veľmi milo prekvapení, že máme pre nich takéto prekvapenie v deň našich narodenín. O to viac nás tešilo, že nás navštívili aj tri skvelé blogerky z Košíc. @lapkinn, @klaudi_rimka a @lucyfashionvisions. Boli veľmi nadšené z okamžitej tlače, ako aj z prekvapenia, ktoré dostali k nákupu.

Narodeninový deň bol pre nás super a tešili sme sa spolu so zákazníkmi. Pribudli aj nové tváre, čo nás veľmi potešilo. Sme nesmierne radi, že sa zákazníkom páčilo, a  stále sa k nám s radosťou vrátia či už kvôli okamžitej tlač, objednávke fotoproduktov alebo pre radu pri kúpe novej fototechniky.

Týmto by sme sa radi poďakovať našim zákazníkom za prejavenú dôveru.  Je to pre nás výzva nepoľaviť v tom čo robíme a neustále sa zlepšovať. Vždy sme tu pre vás a tešíme sa na vaše ďalšie návštevy.


 

Peter Brejda

Kombinácia čiernobielej a reportážnej fotografie je pre mňa tou najkrajšou fotografiou. Milujem fotenie na kinofilm. Mám rád humor, smiech a hokej je pre mňa celoživotná láska :-)

Pridať komentár