CEWE Fotolab blog

Zútulnite si domov vlastnými CEWE fotoobrazmi

Hodia sa do obývačky aj do detskej izby. Krásne vyzdobia váš byt alebo dom a budú sa páčiť návšteve aj vaším deťom. Objavte našu širokú ponuku fotoobrazov. Na výber máte rôzne tvary, veľkosti a materiály. Stačí vybrať tie najkrajšie fotky a váš obraz je na svete. Spísali sme pre vás niekoľko tipov na ideálny fotoobraz do vašej domácnosti.

Foto na plátno

Profesionálnym obrazom sa stane fotografia podľa vášho výberu, ktorá sa vytlačí na plátno. Kvalitné plátno sa následne natiahne na drevenom ráme a vaše dielo je hotové! Vybrané formáty sú k dispozícii aj s dekoratívnym tieňovaným vyrezávaným rámom. Súčasťou dodávky je aj vrecko s ôsmimi drevenými klinmi.

Foto na dreve – v súlade s prírodou

Máme niečo aj pre milovníkov prírody a prírodných materiálov. Rastúce drevo má nezameniteľnú textúru a teplotu farieb. Obzvlášť obrázky mora harmonizujú s týmto fotoproduktom.

Fotoplagáty

Lepiace alebo v ráme, s dĺžkou až do 3 metrov. Ponúkame veľké formáty pre všetkých, ktorí chcú viac a hľadajú zodpovedajúci formát pre svoje zábery. Samolepiace plagáty sa hodia na chladničku, na notebook aj na stenu. Dajú sa ľahko odstrániť a môžu byť vašou dekoráciou znovu a znovu.

Hexxas – najmladší prírastok do CEWE rodiny

Hľadáte niečo netradičné a originálne? Hexxas na šesťhranných dlaždiciach z tvrdenej peny potlačenej jasnými farbami dodajú vašim motívom mimoriadne intenzívny vzhľad. Naaranžujte obraz z viacerých prvkov alebo skombinujte rôzne hexxas do kreatívnych koláží. Fantáziu necháme na vás.

Naše hexxas sú populárne aj medzi blogermi. Vyskúšala ich už Nina z blogu Ninnulina mama blog a výsledok naozaj stojí za to. Posúďte sami.

Náš cestovateľ Maťo Ondruš z projektu Cestuj s CEWE natočil video o tom, prečo tlačiť svoje fotky. Nechajte sa inšpirovať.

Celú ponuku fotoobrazov nájdete na našej stránke.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár