CEWE Fotolab blog

Vyhrajte fotoaparát a ďalšie ceny v súťaži Rozprávková zima

Zasnežené pláne, deti hrajúce sa v závejoch, zmrznuté ruky od stavania snehuliaka… Zimné radovánky majú svoje čaro. Zachyťte vaše jedinečné zimné spomienky a vyhrajte skvelé ceny!

Do česko-slovenskej súťaže Rozprávková zima môžete prihlásiť akúkoľvek fotografiu so zimnou tematikou, pokojne aj nohy v ponožkách od babičky. Tie najvydarenejšie momenty odmeníme hodnotnými cenami.

Zároveň máte možnosť zapojiť sa aj do celosvetovej fotosúťaže CEWE Photo Award a súťažiť tak o ceny v celkovej hodnote 250 000 eur.

A aké sú ceny?

Ceny, ktoré môžete vyhrať sú viac než lákavé! Súťažíte o produkty od spoločností Olympus, Fujifilm a CEWE.

1. miesto – Fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark III + 14-42mm EZ strieborný

2. miesto – INSTAX 11 SET BLUE

3. miesto – Kupón v hodnote 40 € na CEWE fotoprodukty

Na Slovensku aj v Čechách bude dohromady 20 výhercov – 10 výhercov zo Slovenska a 10 výhercov z Čiech.

Porotcovia sú odborníci na slovo vzatí

Za Slovensko je odborným porotcom Filip Hrebenda – mladý slovenský fotograf z Revúcej. Organizuje fotografické kurzy o fotení v prírode, prevažne v Tatrách. Má rád aj talianske Dolomity alebo Island.

 

 

Za Českú republiku vyberie víťaza Martin Rak – popredný český krajinársky fotograf. S jeho charakteristickými fotografiami krajiny sa môžete stretnúť v mnohých magazínoch o cestovaní alebo fotení. Martin je tiež porotca v medzinárodnej súťaži CEWE Photo Award 2021.

 

Galéria

Inšpirujte sa snímkami, ktoré už sú v súťaži Rozprávková zima prihlásené a prihláste svoje zimné fotky aj vy!

Idete do toho?

Česko-slovenská súťaž Rozprávková zima prebieha od 1.2.2021 do 31.3.2021 a my už sa teraz tešíme na vaše ďalšie zimné fotografie! Prihláste sa tu!

Prajeme vám dobré svetlo a veľa šťastia!

Pridať komentár