CEWE Fotolab blog

Darujte k narodeninám fotoknihu

Hľadáte ten správny narodeninový darček pre rodičov, starých rodičov, súrodencov alebo najlepšiu kamarátku? Máme niečo, čo zaručene poteší každého z nich.

Prekvapiť na narodeniny tých, na ktorých nám záleží je skvelý pocit. Vidieť radosť v ich očiach a niekdy aj slzičky dojatia. S každým listom v CEWE FOTOKNIHE budú narodeniny ešte krajšie. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako vytvoriť krásnu fotoknihu k narodeninám. Máme pre vás aj zopár tipov, ako urobiť fotoknihu ešte výnimočnejšiu.

Vytvoriť CEWE FOTOKNIHU

Obálka musí žiariť

Obálka fotoknihy bude to prvé, čo obdarovaný uvidí. Dajte si preto záležať a venujte jej tvorbe a dizajnu dostatok času. Na obálku môžete umiestniť jednu fotografiu alebo viac menších, ktoré sa budú navzájom dopĺňať. Uistite sa, že budú farebne zladené pre krásny výsledný efekt.

Môžete pridať obľúbený citát alebo životnú múdrosť, ktorú váš príbuzný rád používa. Fotokniha sa tak stane ešte osobnejšia.

Ozdobte obálku fotoknihy niektorým z našich lesklých efektov. Vyberte zlatý, zlato-ružový, či strieborný efekt alebo efektný lak. Obálka fotoknihy bude príťažlivá na pohľad aj na dotyk.

Unikátnu obálku aj celú fotoknihu najjednoduchšie vytvoríte cez náš softvér CEWE fotosvet, kde nájdete aj mnoho predlôh, dizajnov a klipartov na ozdobenie stránok.

Stiahnuť softvér CEWE fotosvet

Najdôležitejšie momenty

Človek toho stihne za svoj život mnoho. Ak robíte fotoknihu napríklad pre starých rodičov, alebo rodičov k jubileu, odporúčame prehľadať ich staré albumy a truhličky s fotkami. Nájdete v nich poklad, na ktorý možno už aj oni sami zabudli. Staré fotografie naskenujte alebo zdigitalizujte a umiestnite do fotoknihy chronologicky. Ideálne je aj pripísať mená, miesta a roky, aby boli spomienky uložené a nepadli do zabudnutia.

Vložte do fotoknihy maturitné tablo, svadobné fotky alebo zábery z letných brigád vašich rodičov a starých rodičov. Zaspomínajú si na vzácne chvíle z mladosti.

Nezabudnite na blahoželanie

Keďže ide o darček k narodeninám, môžete využiť prvú alebo poslednú stranu fotoknihy na osobné blahoželanie. Napíšte pár riadkov a vyjadrite lásku prostredníctvom slov. Keď bude fotokniha hotová, môžete ju vlastnoručne podpísať alebo nechať deti a vnúčatá nakresliť do nej malý pozdrav.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení fotokníh. CEWE FOTOKNIHA bude zaručene ten najkrajší darček zo srdca.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár