CEWE Fotolab blog

Útulná a pohodlná domáca kancelária

Pomocou vašich obľúbených fotografií vo forme veľkoformátových obrazov na stenu môžete okamžite vytvoriť príjemnú pracovnú atmosféru na svojich štyroch stenách.

Ak patríte k ľuďom, ktorí pracujú z domu, určite trávite veľa času v domácej kancelárii. Preto stojí za to zariadiť si túto časť bytu či domu podľa svojho vkusu a vytvoriť atmosféru dobrého pocitu. Navrhnite si vlastné CEWE fotoobrazy a ozdobte si domácu kanceláriu motívmi, ktoré vás upokoja a motivujú.

Máme dva príklady pre všetkých, ktorí by chceli dať svojmu pracovisku individuálny vzhľad.

Dotyk prírody v domácej kancelárii

Ak nemáte stôl pri okne s výhľadom na krajinu, príroda je väčšinou od nás vzdialená. Pre zdravie očí je veľmi dôležité, aby ste sa občas pozreli do diaľky a pozorne si prezerali malé detaily, ako sú kvety a listy. Vneste túto upokojujúcu atmosféru do svojej domácej kancelárie cez fotografie prírody na hliníkovej platni. Robustný kovový materiál elegantne kontrastuje s motívom a vyzerá mimoriadne kvalitne. Skombinujte napríklad panoramatickú fotografiu s detailným záberom ako na našom príklade.

Náš tip: monochromatické farby sú v móde a štýlovo ladia s interiérom.

Slová a fotografie, ktoré vzbudzujú emócie

Nechajte si vaše fotografie vytlačiť na plátno, aby ste ich mohli prezentovať v obzvlášť jasných farbách. Dva rôzne formáty, ktoré majú rovnakú výšku ako v našom príklade, zabezpečujú celkový harmonický dojem. Písmo v štýle ručne písaných písmen navyše vzbudzujete pozitívne a motivujúce emócie. Môžete ich ľahko pridať v softvéri CEWE Fotosvet alebo v online editore.

Zakomponujte slová: Obzvlášť dobre funguje, ak si navrhnete obrazy aj s citátmi a výrokmi, ktoré sa vás dotýkajú alebo povzbudzujú k sústredeniu.

Pri hľadaní správnych slov premýšľajte o prvom pocite, ktorý vám napadne pri pohľade na vašu obľúbenú fotografiu. Prípadne môžete prehľadávať internet, kde nájdete citáty na témy lásky, motivácie, odpočinku alebo relaxácie. Určite sa nájde veta, ktorá vám dodá viac pozornosti pri každodennej práci.

Želáme vám veľa zábavy pri tvorení!

Pridať komentár