CEWE Fotolab blog

Uložte si detské kresby netradične!

Mnohí z vás majú na chladničkách umiestnené umelecké výtvory svojich detí. Koľko diel ste však už museli schovať,  pretože sa nezmestili medzi obrázky na nástenke alebo v knižnici? Rozhodli sme sa nájsť na tento problém riešenie.

Jednoducho si uložte veľdiela malých umelcov do hračiek či jedinečných produktov s vlastnou potlačou.  Obrázky, na ktoré ste najviac pyšní, patria medzi tie najkrajšie či najobľúbenejšie, naskenujete do svojho počítača. Následne si vyberte z našej ponuky produkt, prostredníctvom ktorého dielo dostane život.

Ako vytvoriť digitálnu verziu detských prác?

Existujú dva spôsoby, ako môžete preniesť detské kresby do počítača, tabletu či telefónu. Proces je veľmi jednoduchý, stačí, ak disponujete skenerom, ktorý naskenuje všetky veľdiela a prenesie ich do digitálnej podoby.

Ak skener nemáte, nevadí :-). S prenosom obrázkov do počítača vám pomôžu aj aplikácie priamo v telefóne. V dnešnej dobe viete vďaka aplikáciám obrázok orezať, odstrániť pozadie či upraviť dodatočne. Odporúčame vám uložiť fotografie vo väčšom rozmere pre zachovanie kvality. Najvhodnejší formát na uchovanie obrázkov v počítači je JPEG alebo PNG.

Ako následne využiť uchované diela novodobých umelcov?

Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi a uchovajte si diela malých umelcov netradičným spôsobom.

Farebná šálka na čaj či ceruzky

Uchovajte si najkrajšie obrázky na šálke, v ktorej si vychutnáte čaj alebo kávu počas raňajok. Tieto šálky však môžete použiť aj ako držiak na ceruzky a iné umelecké potreby pre vašich maliarov.

Radosť z vlastného hrnčeka naplneného ceruzkami len podporí tvorbu a umožní malým umelcom vytvoriť nové obrázky.

Poskladajte si vlastný obrázok prostredníctvom puzzle

Premeňte jedinečný obrázok na puzzle a zmeňte daždivé poobedie na jednu veľkú zábavu. Čím farebnejší obrázok, tým viac možností skladania.

V našej ponuke nájdete puzzle v rôznych veľkostiach od 500 až po 1500 dielikov. Môžete použiť starší obrázok ako spomienku či milé prekvapenie pre starých rodičov so záľubou v puzzle.

Uložte ho na stenu

Uchovajte si tie najkrajšie obrázky čo najdlhšie a zaveste si ich na stenu. Prostredníctvom tlače na papier či drevo si môžete vytvoriť jedinečnú dekoráciu na stenu, prostredníctvom ktorej si uchováte tie najkrajšie kresby vašich detí čo najdlhšie.

Na našom webe nájdete aj iné možnosti ako pexeso, karty, magnety alebo plyšové hračky.

Uchovatje diela malých umelcov tak aby vydržali čo najdlhšie.

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Komentáre