CEWE Fotolab blog

Privítajte jar veľkonočnými fotodarčekmi

Prichádza jar a s ňou aj chuť na niečo nové. Slnečné dni vnášajú pozitívnu atmosféru do našich domovov. Pripravte sa na Veľkú noc spolu s nami a vytvorte krásne veľkonočné darčeky a dekorácie z fotografií.

Svieže farby, svetlé tóny a radostné úsmevy. Tak by mala vyzerať jar a Veľká noc na vašich nových fotoproduktoch. Inšpirujte sa spolu s nami.

Zábava s puzzle

Puzzle Ravensburger skvele zabavia a vyplnia bežné dni, ktoré teraz trávime spolu s našimi najmenšími doma. Odvážite sa na 500, 1000 alebo dokonca 1500 kúskov? Poďme na to!

Obľúbená CEWE FOTOKNIHA

CEWE FOTOKNIHA je najkrajšia spomienka a uložíte do nej všetky vaše rodinné fotografie. Dodajte vašej novej fotoknihe jarný nádych s klipartmi a pestrými farbami. Vaše fotografie budú len tak žiariť.

Obal na mobil

Doprajte jarný vzhľad aj vášmu mobilnému telefónu. Vyberte si z množstva prevedení a materiálov, ktoré dokonale ochránia a ozdobia váš telefón.

Naša ponuka obalov na telefón:

  • výklopný obal
  • silikónový obal
  • pevný obal
  • ultra tenký silikónový obal
  • kožený obal
  • tvrdý obal
  • vsúvací obal
  • drevený obal

Veľkonočná pohľadnica

Pošlite veľkonočné prianie s fotografiou vašim blízkym a potešte ich na Veľkú noc. V dobe, keď sa nemôžeme stretávať ako obyčajne, ich takýto darček zaručene poteší.

Fotobox

Náš štýlový fotobox je krásna dekorácia aj praktický obal na vaše fotky. Vymieňajte úvodnú fotografiu stále dokola. Na výber máte 30, 50 alebo až 100 fotografií. Fotobox poslúži aj ako krásny darček – darujte fotografie svojim najbližším, ktorý sa z nich môžu tešiť každý deň.

CEWE FOTOKNIHA kids

Máme tu niečo aj pre tých najmenších. CEWE FOTOKNIHA kids je navrhnutá pre najmenšie deti, aby rozvíjala ich zmysly. Jednotlivé strany sú vyrobené z tvrdšieho a hrubšieho papiera, pričom okraje strán sú zaoblené. Fotokniha Kids s rozmermi 14 x 14 cm a celkovo až 22 stranami ponúka možnosť, ako ukázať jedinečné okamihy aj najmenším členom domácnosti.

Želáme vám krásne a pokojné blížiace sa veľkonočne sviatky.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár