CEWE Fotolab blog

Prípravy na nový školský rok

Koniec leta sa nezadržateľne blíži a s ním aj obdobie príprav na nový školský rok.  Či už máte doma prváčika alebo štvrtáka, s našimi tipmi zvládnete školský rok bez stratených vecí alebo iných komplikácií.

Školský diár

Najjednoduchšie je začať nový školský rok organizovane. Aby sa vám to podarilo bez väčších problémov, pripravte si školský diár s dôležitými informáciami a termínmi prázdnin. Diár si jednoducho doplňte vlastnými fotografiami či motívmi, ktoré vás budú motivovať alebo zlepšia náladu.

Špirálový blok

Pre starších školákov máme tip na blok s vlastným motívom na prednej strane. Uchovajte si spomienky na zážitky z letných prázdnin s kamarátmi alebo rodinou na prednej strane bloku, ktorý vás bude sprevádzať počas školského roku.

Box na desiatu

Šikovná krabička na desiatu pomôže vášmu školákovi nezabúdať si desiatu doma. Vlastná potlač desiatového boxu docieli jeho ľahké nájdenie v taške.

Fotonálepky

Veľakrát nastane situácia, keď školáci nevedia nájsť správny zošit, pretože všetky vyzerajú rovnako. Odlíšte zošity prostredníctvom fotonálepiek, ktoré spestria ich vzhľad.

Obal na telefón alebo tablet

Nový školský rok môže začať s novým obalom na telefón. Umiestnenie vlastného motívu alebo fotografie umožňuje odlíšiť telefón vášho školáka od telefónov spolužiakov a kamarátov.

Na nový školský rok sa nepripravujú len žiaci a rodičia prvákov, ale aj učitelia. Nezabúdajte, aj oni chodia do školy!

Pre učiteľov či ako darček pre známeho, ktorý je učiteľ, máme tip v podobe zápisníka. Tvrdá obálka, rôzne formáty a druhy papiera umožňujú prispôsobiť zápisník každému užívateľovi. Obálku si môžete vytvoriť podľa vlastného vkusu prostredníctvom fotografie, dizajnovej predlohy alebo aj vlastnej grafiky.

Nový školský rok môže začať!

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár