CEWE Fotolab blog

Príbehy našich zákazníkov – finalistov CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 I.časť

Finalisti súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 sa s nami podelili o svoje skúsenosti s tvorbou fotokníh, ktoré im priniesli veľa radosti a stali sa ich srdcovou záležitosťou. Nechajte sa strhnúť ich nadšením pre tvorbu vlastnej CEWE FOTOKNIHY.

Miroslava Mertanová – Fotokniha mesiaca JÚL 2016

Asi patrím k tej skupine žien, ktorá sa vždy a za každých okolností rada fotí. Rada využijem príležitosť na zvečnenie momentu, či už zo spoločného výletu, dovolenky, rodinnej oslavy.

S CEWE FOTOKNIHOU som sa zoznámila prostredníctvom internetu. Najskôr som hľadala nejaký zaujímavý album na fotografie, avšak pri hľadaní som natrafila na CEWE FOTOKNIHU, a tým sa hľadanie fotoalbumu aj skončilo. Na fotoknihe sa mi páči, že pri jej vytváraní môžem použiť svoje nápady, fantáziu, urobiť si ju celú podľa seba, podľa svojich predstáv.  Moju prvú CEWE FOTOKNIHU som vytvorila z našich svadobných fotografií. Venovala som ju aj svojim a manželovým rodičom, aby si mohli hocikedy pripomenúť krásne chvíle z našej svadby.

Príbeh finálovej fotoknihy Mirka & Tomáš 11.6.2016

Príbeh mojej fotoknihy je môj vlastný svadobný príbeh, resp. náš svadobný deň. Výnimočná je práve tým, že zachytáva celý priebeh nášho svadobného dňa, ktorý si vieme kedykoľvek pripomenúť prelistovaním našej CEWE FOTOKNIHY.

Natália Kotianová – Fotokniha mesiaca AUGUST 2016

Fotografovanie je moje hobby. Najradšej fotím krajiny a mestá, ktoré navštevujem. Rada si prezerám rodinné fotky ale aj cestovateľské fotografie na rôznych blogoch. Fotografovanie mám rada, pretože zachytáva nielen obraz, ale aj emóciu a jedinečnosť daného okamihu.

O CEWE FOTOKNIHE som sa dozvedela na internete. Hľadala som kvalitné spracovanie a možnosť editácie a úprav fotiek podľa mojich predstáv. Milo ma prekvapilo aj rýchle dodanie a naozaj profesionálne spracovanie. S CEWE FOTOKNIHOU som bola spokojná nad rámec mojich očakávaní.

Témy mojich CEWE FOTOKNÍH

Väčšina fotokníh je spätá s rodinnou tématikou. Najčastejšie sú to rodinné kroniky, dovolenky, svadby a jubileá. Niekoľko CEWE FOTOKNÍH som venovala priateľom a rodine. Veľakrát to bol hlavne darček na narodeniny alebo ako vianočný darček. V každom prípade zožali veľký úspech. Myslím si, že je to originálny darček, ktorý nikdy nestratí svoju hodnotu.

Príbeh finálovej fotoknihy LONDON TRIP

Príbeh mojej fotoknihy vznikol zo spontánneho nápadu urobiť si s kamarátkou krátky výlet do Londýna. Hneď po ňom som vedela, čo jej dám ako darček na narodeniny – CEWE FOTOKNIHU z nášho vydareného výletu. Táto fotokniha je pre mňa výnimočná predovšetkým preto, že pri jej prezeraní si spomeniem, aké mám šťastie na skvelých priateľov. Výnimočná je možno aj v tom, že fotky neboli robené žiadnou profesionálnou technikou, a aj napriek tomu bola fotokniha vybraná medzi finálové fotoknihy. Celý čas sme sa fotili len smartfónom a pomocou selfie tyče. Bola som veľmi milo prekvapená, že príbeh, ktorý som do knihy vložila, oslovil, a že som sa mohla zúčastniť finálového večera.

Rastislav Kasala – Víťaz športovej kategórie

K fotografovaniu ma priviedol môj  otec a sprevádza ma celým mojim životom. Spája príjemné s užitočným. Je to pre mňa relax, zábava, pokušenie zachytiť neopakovateľný okamih mojich blízkych, priateľov, prírody a sveta okolo nás.

Na CEWE FOTOKNIHE sa mi najviac páči rozmanitosť výberu. Či už výberu formátu knihy, kvality tlače, kvality papiera, výber väzby… Páči sa mi program, v ktorom fotoknihu vytváram. Jeho jednoduché ovládanie a prehľadnosť. Možnosť použiť rôzne pozadia, rámčeky a kliparty. V mojich fotoknihách sú väčšinou zachované spomienky mojej rodiny. Rodinné dovolenky, výlety a šport. Zachytávajú udalosti, ktoré sme prežili, a ktoré si chceme uchovať a pripomínať prostredníctvom CEWE FOTOKNIHY aj po mnohých rokoch.

Príbeh finálovej fotoknihy Formula 1 GP Maďarska 2016

Do minuloročnej súťaže som prihlásil športovú CEWE FOTOKNIHU Formula 1 GP Maďarska 2016. Výnimočná je pre mňa tým, že vyhrala cenu v kategórii šport.  Zachytáva partiu priateľov, ktorí sa zúčastnili na vrcholnom motoristickom podujatí, akými sú preteky majstrovstiev sveta automobilov F1. Každoročne v júli strávime tri dni v Budapešti a užívame si atmosféru športu, ktorý nás baví a fascinuje.

 

Ak sme vás inšpirovali, môžete sa zapojiť do 8.ročníka súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2017.

Stačí ak si stiahnete náš softvér a vytvoríte si CEWE FOTOKNIHU prostredníctvom vašich fotografií a zážitkov.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár