CEWE Fotolab blog

Ozdobte si steny jedinečnými obrazmi

Zaujal vás obraz, plagát na internete alebo ste ho len niekde zahliadli počas prechádzky po nákupnom centre? Radi by ste si vytvorili vlastný? My vám s radosťou pomôžeme vytvoriť si originálny poster či obraz na základe vášho návrhu, nápadu.

V našej ponuke  nájdete rôzne veľkosti a materiál, ktorý môže byť použitý na tlač čohokoľvek, čo sa vám páči alebo typografie, ktoré sa páčia každému. Zostavili sme tri nápady, ktoré môžete využiť vo svojom vlastnom príbytku.

Obľúbené miesta

Pripomeňte si všetky špeciálne miesta, ktoré ste navštívili prostredníctvom plagátu obľúbených miest. Fotoobraz poskladaný z fotografií rôznych kútov sveta môže byť vhodný darček pre cestovateľov.

 

 

 

 

 

 

Múdre slová – porekadlá

Premeňte vtipné výroky či porekadlá do príjemného umenia, ktoré vždy vyčarí úsmev na tvári. V dnešnej dobe je obrovské množstvo výrokov známych alebo menej známych osobností, ktoré sa môžu krásne vynímať na stene.

Obľúbená fotografia

Vytvorte si plagát z fotografie, ktorá má špeciálny význam pre vás. Fotografia zo špeciálnej udalosti môže predstavovať jedinečný darček k sviatku.

Pri výrobe plagátu alebo CEWE fotoobrazu vám stačí nápad a chuť zrealizovať ho.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár