CEWE Fotolab blog

Návod: Celý rok v jednej CEWE FOTOKNIHE

Aký bol rok 2020? Asi všetkým nám chýbali naši blízki. Rok 2020 bol iný, ale priniesol nám chvíle šťastia zvláštnym spôsobom. Aj keď naši blízki nemohli byť s nami ako obvykle, môžeme sa s nimi podeliť o svoje spomienky: Vyrozprávajte svoj príbeh v CEWE FOTOKNIHE, ktorú naplníte najlepšími okamihmi predchádzajúceho roka. Navrhnite si ju stránku po stránke, tak budete mať svojich blízkych stále pri sebe.

V CEWE FOTOKNIHE si zostavíte svoj vlastný rodinný príbeh. Pretože spoločné okamihy by sme si mali pamätať navždy. Pretože čas beží tak strašne rýchlo. Teraz je ale ten správny moment na chvíľu sa zastaviť a dať spomienkam reálnu podobu, pretože jedine tak nevyblednú. S našim návodom zvládne vytvoriť krásnu ročenku každý.

NÁVOD: Krásna kronika za 3, 2, 1

1. Stiahnite si program CEWE fotosvet

Náš program plný šablón si stiahnete úplne zadarmo na našom webe. Zostavíte v ňom CEWE FOTOKNIHU, ale aj množstvo ďalších fotodarčekov. Náš sprievodca vás prevedie celou inštaláciou krok za krokom.

Stiahnuť program CEWE fotosvet

2. Kliknite na CEWE FOTOKNIHU

Po inštalácii a spustení programu kliknite hore v hlavnom menu na produkt CEWE FOTOKNIHA a otvorí sa pred vami ponuka všetkých 9 formátov:

  • Malá alebo mini
  • Kompakt panoráma
  • Štvorcová
  • Veľká A4 aj panoráma
  • XL
  • XXL aj panoráma

3. Vyberte si formát, typ papiera a väzbu

Vyberte si akýkoľvek formát, typ papiera a väzbu. Pre kroniky roka sú vhodnejšie väčšie formáty, najobľúbenejším formátom našich zákazníkov je zaručene XL alebo A4. Svojimi praktickými rozmermi sa totiž zmestia do každej knižnice. Nebojte sa, veľa vecí, pre ktoré sa na začiatku rozhodnete, možno meniť aj v priebehu zostavovania fotoknihy. Po výbere správneho formátu nasleduje výber papiera:

  • Papier vhodný pre digitálnu tlač – mat, vysoký lesk, premium mat
  • Fotopapier – mat, lesk, premium mat

TIP: Vyberte si tvrdú väzbu, na ktorú je možné umiestniť povrchové efekty.

4. Zvoľte spôsob vytvorenia

Z dvoch spôsobov vytvorenia fotoknihy vyberte možnosť vytvárať samostatne a kliknite na tlačítko „Vytvoriť návrh“. Po kliknutí na spomenuté tlačítko vám vyskočí tabuľka s množstvom pripravených dizajnových predlôh. Stačí si vybrať tú, ktorá sa vám najviac páči. Niektoré predlohy sú navrhnuté už s ozdobným efektom na obálke.

5. Potvrďte predlohu

Predlohu potvrďte tlačítkom „Použiť výber“. Po stlačení tlačítka sa pred vami otvorí nový moderný editor. Všetky stránky knihy sú poskladané podľa predlohy. A teraz už chýbajú iba vaše fotografie, ktoré môžete jednoducho doplniť vlastnými textami alebo klipartmi. Čo v programe nenájdete, to si môžete stiahnuť priamo z našej databázy.

A teraz smelo do toho!

Želáme vám veľa radosti pri tvorbe vašich ročeniek.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár