CEWE Fotolab blog

Naučte sa fotografovať online

Plánujete kúpu fotoaparátu a chceli by ste zdokonaliť svoje zručnosti vo fotografii? Máme pre vás exkluzívnu ponuku, ktorú určite stojí za to využiť.

Každý zákazník, ktorý si u nás zakúpi zrkadlovku alebo nezrkadlovku Canon, dostane k nákupu kupón na neobmedzený prístup ku všetkým kurzom aj pracovnému zošitu na stránke Photovia na 30 dní. Získate tak prístup k stovkám lekcií a tisíckam trikov v slovenskom jazyku. Ide o exkluzívnu ponuku, ktorú nájdete len v našom eshope.

Kupón bude výborným doplnkom pri kúpe fotoaparátu Canon, či už si vyberiete základný model zrkadlovky Canon EOS 2000D alebo profi nezrkadlovku Canon EOS R6. Vďaka voľnému pohybu po stránke Photovia na 30 dní, budete mať možnosť váš nový fotoaparát lepšie spoznať na reálnom workshope, preto je forma online kurzu úplne unikátna.

Sami si zvolíte úroveň znalostí, ktoré chcete dosiahnuť a level, v ktorom sa chcete vzdelávať. Amatér sa naučí základy o fotení systematicky od začiatku, pokročilí užívatelia sa zdokonalia napríklad vo svietení a fotografovaní v štúdiu. Ponuka kurzov je široká a navrhnutá tak, aby vyhovovala každému užívateľovi. Kurz môžete sledovať kdekoľvek a kedykoľvek, pokojne aj večer v posteli.

Či obdarujete dcéru, syna, otca, mamu, manžela, či manželku, s kupónom na 30-dňový kurz sa nikto nemusí báť, že fotoaparát nebude vedieť používať. A ak obdarujte profíka, ten online kurz využije na zlepšenie a zdokonalenie svojich znalostí zo sveta fotografie.

Výhody online kurzov Photovia
  • napredujte svojím vlastným tempom a podľa svojho rozvrhu
  • študujte kdekoľvek pomocou svojho obľúbeného mobilného zariadenia
  • zlepšite vaše fotografické schopnosti už počas niekoľkých dní
  • vyskúšajte najmodernejší spôsob výučby
  • garantujeme kvalitný obsah vo full HD kvalite
  • všetko v slovenskom jazyku

Vyberte si váš nový fotoaparát Canon v našom eshope ešte dnes. Kupón si následne môžete uplatniť na stránke Photovia až do 28.2.2021

 

Pridať komentár