CEWE Fotolab blog

Letné nápady na skvelé fotky na Instagram

Dnes veľmi obľúbený Instagram je zároveň výborný nástroj ako ostať v kontakte s priateľmi a rodinou. Vo feede si poskladáte všetky dôležité momenty v živote aj každodenné malé radosti. Dodajte svojmu feedu letný look s našimi tipmi na zaujímavé letné zábery.

Zakaždým, keď postnete fotku na Instagram, zdieľate so svojim publikom kúsok seba, svojich záľub, zážitkov a momentov. Prinášame malú inšpiráciu na foto nápady, ktoré môže každý ľahko zaradiť do svojich letných dní a užiť si tak kopu zábavy. Vyskúšajte niektoré z nich a najlepšie fotky pridajte do svojho letného Instagram feedu.

1. Športové výkony

V lete sa radi venujeme vodným športom, či športovým aktivitám s priateľmi. Vezmite so sebou nabudúce mobil a vyfoťte zopár akčných, športových momentov. Ak športujete na vode, nezabudnite ochrániť svoj mobil či fotoaparát vodotesným púzdrom alebo obalom.

2. Nový uhol pohľadu

Zaujmite svojich followerov novou perspektívou. Stačí sa trošku pohrať s priestorom a uhlom fotky, a vzniknú zábavné nápadité zábery, ktoré zaručene pritiahnu pozornosť.

3. Obľúbené miesto/aktivita

Každý z nás má obľubené miesto, kde sa cíti dobre a pohodlne. Kde oddychuje od každodenných povinností. Či už je to v záhradke, na chate alebo doma na balkóne. Ukážte aj ostatným to vaše “happy place”. Rovnako môžete vyobraziť svoje hobby či obľúbenú činnosť, ktorej sa v lete venujete.

4. Flat lay

Umelecky sa vyhrajte s vašim Instagramovým postom. Usporiadajte vaše obľúbené predmety na dlážke alebo na stole a vyfoťte záber priamo z hora. Flat lay sú obľúbeným nástrojom, ako zobraziť svoje záľuby.

5. Zaostrite na detaily

Malé veci robia život veľkým. Poobzerajte sa okolo seba a zamerajte sa na detaily okolo vás. Kvapky rosy na steble trávy, dekorácia v okne chalúpky alebo mušľa na piesočnej pláži. Vytvoríte si takto mini spomienky, ku ktorým sa budete radi vracať.

6. Rozpovedzte príbeh

Boli ste na výlete alebo na dovolenke a prihodilo sa vám niečo zaujímavé alebo nečakané? Rozpovedzte svojim sledovateľom váš dobrodružný príbeh.

7. Niečo jednoduché, čo vás reprezentuje

Vyberte veci, ktoré o vás povedia, akí ste. Keby ste si mali vybrať tri veci, ktoré vás charakterizujú, ktoré by to boli? Pod fotkou opíšte vašu rutinu alebo obľúbenú knihu, či predmet v domácnosti.

Želáme vám veľa zábavy pri tvorení a fotení. A nezabudnite svoje letné fotky na Instagrame označovať #mojecewe.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár