CEWE Fotolab blog

Inšpirácia na darčeky ku Dňu detí

Deň detí je už takmer za dverami a tak ako každý rok, aj tento určite premýšľate, čím svoje milované ratolesti potešiť. Zdá sa, že je to z roka na rok ťažšie, ale z našich originálnych tipov si určite vyberiete. Odporučíme vám darčeky pre najmenšie detičky, aj pre tie už trochu odrastené.

Každoročne sa Deň detí oslavuje 1. júna a jeho poslaním je predovšetkým upozorniť na práva a potreby detí. Nebolo tomu tak však odjakživa. V 50. – 60. rokoch sa napríklad “detské oslavy” konali dokonca celý týždeň a jeho zmyslom bola skôr oslava všestrannej starostlivosti o dieťa. Bola to v podstate taká predzvesť podoby osláv detského dňa, ako ho poznáme dnes. V súčasnej dobe sa oslavuje rôzne – deti dostávajú drobné i väčšie darčeky, alebo sa organizujú spoločenské a športové akcie.

Potešte deti originálnymi darčekmi

Potešiť deti niekedy nie je ľahké, zvlášť pri takej príležitosti akou je Deň detí. Radi vás inšpirujeme, akými darčekmi urobíte svojim deťom radosť. A začneme hneď tými najmenšími. Pre tých máme našu špeciálnu CEWE FOTOKNIHU Kids.

CEWE FOTOKNIHA Kids

Je ideálna do detských rúčok a predstavuje jedinečné riešenie. Rozmery, zaoblené strany a špirálové viazane špeciálne navrhnuté pre najmenších, umožní zábavu a zážitok pre každé dieťa. Na 22 stranách je priestor ukázať dieťatku členov rodiny, hračky alebo akýkoľvek motív, ktorý si zvolíte.

Strany sú hrubšie a odolnejšie ako u bežných fotokníh, a preto sa s nimi deťom ľahšie manipuluje. Zároveň sú všetky materiály použité pri výrobe fotoknihy certifikované a zdraviu nezávadné.

Vytvoriť CEWE FOTOKNIHU Kids

Puzzle

Keď darujete puzzle, neurobíte chybu. Nielenže je puzzle s vlastnou fotkou krásny darček, ale ešte sa potomkovia zabavia a zároveň precvičujú koordináciu a zlepšujú si pamäť.

Skvele padnúce dieliky značky Ravensburger, naše kvalitné fotografické služby a vaša podarená fotka sú zárukou, že puzzle bude dokonalý darček.

Puzzle ponúkame v troch veľkostiach:

  • 500 dielikov
  • 1000 dielov
  • 1500 dielikov

Vytvoriť puzzle Ravensburger

Pexeso

Aj pexeso je dokonalým darčekom, ktorý vaše ratolesti nielen poteší, ale ešte rozvíja mnohé zručnosti a schopnosti. Deti budú z pexesa s ich vlastnými fotkami nadšené, uvidíte sami.

Pexeso pozostáva z 25 fotografií na 50 kartičkách s vytlačeným textom “pexeso” na rubovej strane. Dostanete ho v pevnej krabičke, takže sa vám nikam nerozutekajú.

Vytvoriť a objednať pexeso ku Dňu detí

Plyšové zvieratko s fotkou

Plyšový maznáčik pre veľkých i malých! Pretože všetky deti majú radi plyšové zvieratká. Medvedík, zajačik alebo sobík majú na sebe tričko s nezabudnuteľnými spomienkami.

Vytvoriť plyšové zvieratko

Obal na mobil

Väčšie deti, ktoré už majú svoj mobilný telefón poteší nový obal, napríklad s ich domácim miláčikom. Telefón bude chránený a zároveň štýlovo ozdobený. Na výber máte mnoho variant od silikónových, cez pevné, drevené kožené až po novinku s retiazkou, vďaka ktorej mobil deti nestratia.

Vytvoriť obal na mobil

Fotonálepky

Všetky deti milujú lepiť nálepky. Vytvorte im samolepky s ich kamarátmi, súrodencami, starými rodičmi aj obľúbenými zvieratkami. A poďme lepiť!

Vytvoriť fotonálepky

Plechový hrnček

Ak vaše deti chodia napríklad na skautské tábory, splavy alebo podnikáte spoločne iné dobrodružstvá, dokonalým darčekom je naša horúca novinka a tou je plechový hrnček.

V ponuke sú rôzne dizajny alebo môžete zvoliť prázdne rozvrhnutie a vložiť fotografiu bez využitia dizajnu. Objem je 400 ml, takže presne ideálny objem na dobrodružné výpravy.

Plechový hrnček môžete vytvoriť v online editore alebo v našom objednávacom programe, ktorý je zdarma k stiahnutiu na našom webe.

CEWE FOTOKNIHA

Fotokniha aj pre väčších. Môžete z takéhoto darčeka urobiť tradíciu a každý rok vytvoriť svojim potomkom kroniku roka, v ktorej budú zobrazené ich najdôležitejšie okamihy za uplynulý rok. Trebárs oslava narodenín, športové úspechy, fotky z tanečného krúžku, fotky z výstavy v škole… tých možností a udalostí za celý rok je určite dostatok.

Vytvorte deťom fotoknihu s ich vlastnými fotkami a kresbami. Nielenže budú mať krásnu pamiatku, ale môžete ju (so zvolením detí samozrejme) prihlásiť aj do súťaže a vyhrať tak skvelé ceny.

Stiahnuť objednávací program CEWE FOTOSVET a začať tvoriť.

CEWE FOTOKNIHA Pure

Skvelým darčekom je tiež fotokniha PURE. Je menšia ako klasická fotokniha, je štýlová a navyše ju vytvoríte behom chvíle. Stačí vám k tomu len 22 fotografií a pár minút času. Vytvoríte ju pomocou aplikácie, ktorá je voľne k stiahnutiu pre iOS aj Android.

PURE je naozaj vrecková, meria 15 x 15 cm, takže sa pohodlne vojde aj do školskej tašky či batôžteka pre prípad, že sa vaše dieťa bude chcieť pochváliť spolužiakom a kamarátom.

Viac informácií o fotoknihe PURE.

Želáme vám veľa radosti pri tvorení.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár