CEWE Fotolab blog

FOTOLAB zo Žiliny

Chcete vedieť, ktorá predajňa FOTOLAB je k vám najbližšie? Aké benefity ponúka? Tak ste tu správne! Rozhodli sme sa vám predstaviť jednu predajňu za druhou. Pripravili sme si pre vás články, kde vám predstavíme predajňu a kolektív, ktorý sa stará o chod predajne. Chceme, aby ste sa u nás cítili príjemne, a preto začíname predajňou FOTOLAB v Žiline.

7 dôvodov prečo navštíviť FOTOLAB v Žiline

  1. Parkovanie cez týždeň je zdarma na 3 hod. a cez víkend dokonca až 6 hod. bezplatného parkovania.
  2. Jednoduchý prístup k MHD zastávke, ktorá je priamo pred vchodom Auparku.
  3. Predajňa má skvelú polohu, priamo v centre mesta v obchodnom dome Aupark. Nájdete nás na 1.poschodí oproti eskalátorom vedľa kaviarne Fresco a kníhkupectva Pantha Rei.
  4. Tri fotokiosky, ktoré urýchlia tlač fotografií na počkanie.
  5. Vešiak, kde si môžete zavesiť kabáty alebo nákup.
  6. Fotky na doklady vám vieme spraviť behom minútky, na počkanie.
  7. Priamy predaj je u nás veľmi pestrý. Nájdete tu veľa popredných značiek zo sveta fototechniky cez fotoaparáty, objektívy, príslušenstvo, ktoré máte možnosť vyskúšať priamo v predajni. Zároveň vám vieme okrem fotiek na počkanie vyrobiť aj pár fotodarčekov, ktoré vás zachránia v deň sviatku vašich blízkych.

Lukáš, Sima, Jaro a Darinka 🙂

Ako dlho funguje žilinský FOTOLAB?

Novú predajňu v OC Aupark Žilina sme otvorili 6. augusta 2016, dovtedy sme sídlili v ZOC Max Žilina. Počas otvorenia predajne sme mali pripravené skvelé akcie na fotky a fototechniku.

Charakter predajne?

V predajni pracuje skvelý mladý kolektív: Lukáš, Sima, Jaro a Darinka. Tím je nabitý pozitívnou energiou a ochotný pomôcť k spokojnosti zákazníka. “Pracujeme väčšinou vždy v mužsko-ženskom zložení, ktoré nám pomáha dopĺňať sa medzi sebou.” vraví FOTOLAB tím.

Čo ich baví na práci vo FOTOLAB?

“Na našej práci nás baví neustále sa stretávať s novými zákazníkmi. Vždy sa tešíme na nové, krásne fotky, s ktorými sa s nami podelia naši zákazníci formou vytlačených fotiek, fotokníh, fotoobrazov a ďalších fotodarčekov. Baví nás robiť túto prácu, lebo vidíme tie šťastné tváre pri odovzdávaní fotoprác.” vraví vedúci Lukáš.

Najlepší/najhorší zážitok z predajne?

Medzi príjemné zážitky radia tie, keď je predajňa plná zákazníkov. FOTOLAB tím sa zhoduje: “Teší nás, že sa k nám zákazníci vracajú. Vždy pohladí na duši, keď vám zákazníci poďakujú za skvelý výber foťáku alebo pri dobrej voľbe, ako využiť fotku na uchovanie spomienok. V podstate žiaden zážitok nie je zlý, lebo v každom, možno aj nepríjemnom zážitku, treba hľadať tú svetlú stránku, ktorá nás posúva ďalej v pracovnom aj osobnom živote.”

Pozná FOTOLAB tím stálych zákazníkov?

“Samozrejme, že poznáme a hneď im aj utekáme na POMOC, napr. pán Šimko vie veľmi zlepšiť náladu aj na celý deň.” smeje sa kolektív z predajne 😀

Odkaz pre zákazníkov

“Fotky uchovávajú spomienky a vedia nám pripomenúť pekné zážitky. Chceme, aby naši zákazníci fotili a tlačili v rôznej forme naďalej. Tešíme sa na vašu návštevu.” odkazujú sympatické dievčatá a chlapci zo Žiliny.

P.S.: Nájdete nás na tejto adrese ;) 

Lukáš Podracký

Milujem cestovanie a fotografovanie. Bez fotoaparátu ma na výlete, turistike nestretneš. Fotkou sa viem vrátiť v čase a pripomenúť si zážitky. Rád poradím, nájdeš ma vo Fotolab Žilina.

„Hovorí sa, že svet je ako kniha a tí, čo necestujú, akoby čítali tú istú stránku dookola“.

Pridať komentár