CEWE Fotolab blog

FOTOLAB z Košíc

Chceme, aby ste sa u nás cítili príjemne, a preto vám predstavíme predajňu FOTOLAB v meste Košice.

7 dôvodov, prečo navštíviť FOTOLAB v Košiciach

  1. Predajňa sa nachádza v centre mesta na začiatku hlavnej ulice v nákupnom centre Aupark. Hneď vedľa obchodného centra je hlavný uzol mestskej hromadnej dopravy, čo umožňuje rýchly a jednoduchý prístup pre zákazníkov zo všetkých mestských častí. Taktiež je v blízkosti autobusová a vlaková stanica.
  2. Parkovanie v nákupnom centre je počas pracovných dní po dobu 2 hodín zdarma a 6 hodín zdarma počas víkendu.
  3. Štyri fotokiosky umožňujú zákazníkom rýchlu a jednoduchú okamžitú tlač fotografií, ako aj objednávku niektorých našich fotoproduktov.
  4. Fotenie na doklady je v našej predajni samozrejmosťou a do niekoľkých minút.
  5. Moderný dizajn predajne dodáva pocit priestrannosti a sviežosti a dopomáha cítiť sa zákazníkom komfortne.
  6. Vyškolený personál vám vždy odborne a ochotne poradí a zodpovie na všetky otázky.
  7. Špičková technika od najlepších značiek na trhu fototechniky zaručuje možnosť výberu fotoaparátov a príslušenstva či už pre začiatočníkov alebo profesionálnych fotografov.

Baška, Mirka, Peter a Fero

Ako dlho funguje košický FOTOLAB?

Aby sme mohli lepšie poradiť zákazníkom a boli k nim bližšie, rozhodli sme sa 5. apríla 2014 otvoriť v Košiciach modernú a profesionálne vybavenú predajňu pre tlač fotografií a predaj profesionálnej fototechniky.

Charakter predajne?

V našej košickej predajni nájdete štyroch skvelých, mladých a kreatívnych ľudí. Mirka, Baška, Fero a Peter sú vždy nabití pozitívnou energiou a ochotní pomôcť zákazníkom v  každej situácii. „Pracujeme v mužsko-ženskom kolektíve, čo nám dáva možnosť skvelo sa dopĺňať, a tak čo najlepšie porozumieť a pomôcť našim zákazníkom,“ vravia pracovníci predajne FOTOLAB z Košíc.

Čo ich baví na práci v predajni FOTOLAB?

„Baví nás fototechnika a všetko okolo nej. Stretávať nových ľudí, pomáhať im pri výbere a zdieľať s nimi radosť z fotografií je pre nás to najdôležitejšie v práci. To nás posúva ďalej, aby sme sa neustále zlepšovali, a tak boli vždy nápomocní pri osobnom kontakte v predajni.“ vraví vedúci predajne Peter.

Najlepší/najhorší zážitok z predajne?

Tím z Košíc sa spoločne zhoduje: „Medzi najlepšie zážitky patrí to, keď sa zákazníci vracajú na predajňu usmievaví a poďakovaním nás utvrdzujú v tom, že to, čo robíme, robíme dobre. Sem tam sa vyskytnú aj negatívne zážitky, ale z tých sa musíme poučiť a ísť ďalej.“

 Pozná FOTOLAB tím stálych zákazníkov?

„Všade sa nájdu tzv. „stálice“ a inak to nie je ani u nás. Sme radi, keď vidíme známe tváre a potom sa z päťminútového rozhovoru stáva niekedy aj hodina a pol, ak to samozrejme situácia v predajni dovolí,“ spomínajú spoločne s úsmevom.

Odkaz pre zákazníkov

„Najväčšou odmenou je pre nás spokojnosť zákazníka. Nič nepoteší predajcu viac, ako keď sa k nemu zákazník vráti znovu. Pre nás je to ešte intenzívnejšie, pretože sa s nami zákazníci delia o svoje radosti, rodinné udalosti a dovolenkové fotopostrehy prostredníctvom fotografií vytlačených či už v papierovej podobe alebo formou CEWE FOTOKNIHY a rôznych iných fotoproduktov. Radi vás privítame v našej predajni.“ odkazuje tím FOTOLAB z Košíc.


 

Peter Brejda

Kombinácia čiernobielej a reportážnej fotografie je pre mňa tou najkrajšou fotografiou. Milujem fotenie na kinofilm. Mám rád humor, smiech a hokej je pre mňa celoživotná láska :-)

Pridať komentár